Θρίλερ με την υπόθεση θανάτου του 33χρονου στην Κρήτη

Τι υποστηρίζει η οικογένειά του

Η οικογένεια του 33χρονου που βρέθηκε νεκρός, μέσα σε μία λίμνη αίματος στην αποθήκη του βενζινάδικου του σε χωριό του Ρεθύμνου, κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια και χαρακτηρίζει κομβική την παρουσία δύο προσώπων που βρέθηκαν στην επιχείρησή του τη μοιραία μέρα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η οικογένεια υποστηρίζει ότι ο 33χρονος, που έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει και πως κάτι τέτοιο δεν του είχε περάσει από το μυαλό ούτε και όταν είχε ποινικές εμπλοκές.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήταν νιόπαντρος, είχε την επιχείρηση του, το προηγούμενο βράδυ είχε βγει να διασκεδάσει ενώ το μοιραίο πρωί έδειχνε απόλυτα φυσιολογικός. Πήρε το πρωινό του, συνομίλησε με τους παππούδες του και άνοιξε το μαγαζί.

 Ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Αντώνης Βουλγαράκης ερωτηθείς για την υπόθεση επανέλαβε ότι οι συγγενείς του 33χρονου δεν πιστεύουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

«Θεωρούμε ότι είναι κομβικά τα πρόσωπα που βρέθηκαν το πρωί στο μαγαζί όπως αυτά εντοπίστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. μέσα από τις κάμερες ασφαλείας. Θεωρούμε ότι είναι κομβική η παρουσία τους εκεί. Θεωρούμε ότι αυτό δρομολόγησε όλη την ιστορία, ανεξάρτητα από το αν τελικά αυτοκτόνησε ή τον σκότωσαν που αυτό θα μας το δείξει η ανάκριση”, ανέφερε ο κ. Βουλγαράκης.

“Δυστυχώς έχουμε χάσει την εικόνα από ένα σημείο και μετά γιατί φαίνεται το ίδιο το θύμα να κλείνει το καταγραφικό. Οι άνθρωποι αυτοί που βρέθηκαν στο μαγαζί έχουν ήδη κληθεί και έχουν καταθέσει” δήλωσε ο κ. Βουλγαράκης. Επιπλέον έχουν ληφθεί δείγματα DNA και αποτυπώματα. Η οικογένεια είναι αποφασισμένη να φθάσει την υπόθεση μέχρι τέλους προκειμένου να αποκαλυφθεί τι πραγματικά συνέβη στον 33χρονο. Για το λόγο αυτό έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής και διόρισε τεχνικό σύμβουλο την ιατροδικαστή κ. Ελπίδα Σπανουδάκη.

ΣΧΟΛΙΑ