Θεσσαλονίκη: Ο Τσακαλώτος απάντησε με δυο φωτογραφίες για τις αποδοκιμασίες

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έδωσε τη δική του απάντηση με δυο φωτογραφίες. Αποδοκιμασίες έξω από το χώρο της εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη.

Όλα έγιναν χθες το βράδυ (09-04-2019) στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, σε εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Έξω από το χώρο της εκδήλωση, μπροστά από την αστυνομική δύναμη, μικρός αριθμός ατόμων με ελληνικές σημαίες στα χέρια, αποδοκίμασε, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, την ώρα που έβγαιναν από το κτίριο.

Μόλις είδαν τον κ. Τσακαλώτο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνουν από το χώρο της εκδήλωσης, άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν, να φωνάζουν «προδότες» αλλά και να τους βρίζουν χυδαία. Αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί στο σημείο τους εμπόδισαν να πλησιάσουν.

Η απάντηση του Τσακαλώτου

Στον απόηχο της έντασης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απάντησε στο facebook με δυο φωτογραφίες, που συνοδεύουν το κείμενό του. Σε αυτές βλέπουμε πάνω την αίθουσα της εκδήλωσης ασφυκτικά γεμάτη και κάτω τους διαδηλωτές στην πλατεία Αριστοτέλους.

«Απόψε στο Ολύμπιον στην ανοιχτή εκδήλωση “Για την οικονομία, την ακροδεξιά και την Ευρώπη” του ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είχε άδεια αίθουσα μέσα και πλήθος διαμαρτυρομένων απ έξω. Ιδού η απόδειξη» γράφει ο κύριος Τσακαλώτος σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ