Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019
11.9 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολλανδία: Από το 2020 μειώνεται το όριο ταχύτητας στα 100χμ/ ώρα CGTN: Οι Κινέζοι νεαρής ηλικίας επιλέγουν για τις διακοπές τους την Ελλάδα Συνάντηση Κουμουτσάκου με στελέχη της Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ιταλικής Βουλής Καταδίκη της Φινλανδίας για την απέλαση ενός Ιρακινού που δολοφονήθηκε ΗΠΑ: Αιφνίδια αύξηση των αιτήσεων για επιδόματα ανεργίας Σταϊκούρας: Σε 2 με 3 εβδομάδες ολοκληρώνεται η πρόωρη αποπληρωμή του ΔΝΤ Προσφυγικό: 2.152 νέες αφίξεις από 1η Νοεμβρίου στο Β. Αιγαίο Μετεγγραφές φοιτητών: Δεκτές οι μισές αιτήσεις Σουίτα στο παλάτι της βασιλικής οικογένειας του Τζαϊπούρ στο Airbnb Spiegel: Push-back από Ελλάδα προς Τουρκία – Τι απαντά η Αθήνα Πρύτανης ΕΜΠ: Οι ημέρες θέλουν προσοχή και μετρημένα λόγια Πάτρα: Πέθανε η γενική γραμματέας της Πολυφωνικής Χορωδίας Ολυμπία Ζώη

Θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία – Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

Ανοιχτές είναι 146 θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία όλης της χώρας. Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ.

Το Dikaiologitika News εκτός από θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, σας παρουσιάζει και προσλήψεις στο Δημόσιο. Σε κάθε ενότητα από αυτές που ακολουθούν θα βρείτε ενεργά links με τις προκηρύξεις στις οποίες υπάρχουν τα απαιτούμενα προσόντα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Δείτε αναλυτικά:

  • 136 άτομα στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων»-Γ.Ν.Δ.Α. «Η Αγία Βαρβάρα»

Το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων»-Γ.Ν.Δ.Α. «Η Αγία Βαρβάρα» ανακοινώνει την πρόσληψη 136 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 24 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 16/08/2019-26/08/2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη.

  • 10 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας

Το Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας ανακοινώνει την πρόσληψη 10 ατόμων ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 24 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 29/08/2019-09/09/2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη.

ΣΧΟΛΙΑ