Τετάρτη 1 Απριλίου 2020
7.1 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Πάτρας: «Η ζωή του λαού πηγαίνει από καταστροφή σε καταστροφή» Στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Ανοίγει ξανά το ΟΣΔΕ-Άρση της αναστολής από τον ΟΠΕΚΕΠΕ Πάτρα: Στο «κόκκινο» η λειτουργία μονάδων στη Βιομηχανική ζώνη– Ελλείψεις σε πρώτες ύλες και ανταλλακτικά Ηλεκτρονικά μαθήματα προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το Συμβούλιο της Ευρώπης Δυτ.Ελλάδα: Επιμήκυνση της προθεσμίας για προσωρινή δήλωση ζημίας από τον ΕΛΓΑ Κέντρο Συντονισμού Βοήθειας και Πληροφόρησης για τον κορωνοϊό στον Δήμο Πύργου Έτοιμος να συνεχίσει στο «MLS» ο Χούντελααρ Απολύμανση δεκάδων δημόσιων χώρων από τον δήμο Αθηναίων Δωρεά 30.000 ευρώ από τις δικαστικές ενώσεις για τον κορονοϊό Όταν ο Μαν. Γλέζος αγνόησε την Κωνσταντοπούλου παίρνοντας από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη Κορωνοϊός: Γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για τους αθλητές από τους Έλληνες Olympians

Θάνατος βρέφους στο «Παίδων»: Το ανακοινωθέν του νοσοκομείου

Ανακοίνωση για τις συνθήκες θανάτου βρέφους 11 μηνών από την Συρία, εξέδωσε το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Όπως υπογραμμίζεται σήμερα «διεκομίσθη μέσω ΕΚΑΒ βρέφος θήλυ ηλικίας 11 μηνών, άσφυγμο και απνοϊκό. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και εκλήθη ιατροδικαστής».

Όπως ανέφεραν πηγές της αστυνομίας, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το βρέφος έφερε επιπλέον και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής οι γονείς του, υπήκοοι Συρίας καθώς και ένα ακόμη ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο διαμέρισμά τους.

ΣΧΟΛΙΑ