Η ερώτηση της Σάρας Νετανιάχου που δεν… περίμενε η Μπέτυ Μπαζιάνα (video)

Κατά τη διάρκεια δείπνου στην πρωθυπουργική κατοικία

Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα βρίσκονται στο Ισραήλ ενόψει της τριμερούς συνάντησης και το βράδυ της Τετάρτης (19.12.2018) δείπνησαν στην πρωθυπουργική κατοικία, καλεσμένοι του ζεύγους Νετανιάχου.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν και αυτή τη φορά εντυπωσιακή. Επέλεξε να φορέσει ολόσωμη μαύρη φόρμα.

Οι πρώτοι που έφτασαν στην πρωθυπουργική κατοικία ήταν ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγός του Άντρη. Και αφού… αλληλοφιλήθηκαν, Μπενιαμίν Νετανιάχου και Νίκος Αναστασιάδης, με ένα νεύμα, έδωσαν το… σύνθημα στον Αλέξη Τσίπρα και τη Μπέτυ Μπαζιάνα να περάσουν την… πύλη της εισόδου.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

PM of Israel

@IsraeliPM

Prime Minister Netanyahu and his wife Sara hosted dinner this evening for Greek Prime Minister Tsipras and his partner Peristera “Betty” Baziana and Cypriot President Anastasiades and his wife Andri Moustakoudi, at the Prime Minister’s Residence in Jerusalem. ??????

56 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

«Όλος ο ελληνικός πολιτισμός» είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ υποδεχόμενος τον Έλληνα πρωθυπουργό και τη σύντροφό του. Η Μπέτυ Μπαζιάνα (προφανώς απευθυνόμενη στον Νίκο Αναστασιάδη) καλησπερίζει στα ελληνικά, ενώ στη συνέχεια έχει σύντομη συνομιλία με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Χαίρομαι πολύ που σας βλέπω» λέει (αυτή τη φορά στα αγγλικά) η Μπέτυ Μπαζιάνα, με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ να τη ρωτά αν έχει επισκεφτεί ξανά το Ισραήλ.

Και αφού η Μπέτυ Μπαζιάνα προχωρά για να χαιρετίσει τη Σάρα Νετανιάχου, δέχεται από τη σύζυγο του Ισραηλινού πρωθυπουργού μια… ερώτηση που μάλλον δεν περίμενε. «Το όνομά σας είναι Μπέτυ;» τη ρωτά… Με χαμόγελο και… ψυχραιμία, η Μπέτυ Μπαζιάνα της απαντά: «Ναι, Μπέτυ».

Μια εξήγηση θα μπορούσε να είναι πως η Σάρα Νετανιάχου είχε ενημερωθεί πως η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού λέγεται Περιστέρα Μπαζιάνα. Στο tweet από το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ, άλλωστε, αναφέρεται πως «ο πρωθυπουργός Νετανιάχου και η σύζυγός του Σάρα παρέθεσαν δείπνο για τον Έλληνα πρωθυπουργό Τσίπρα και τη σύντροφό του Περιστέρα “Μπέτυ” Μπαζιάνα και τον Κύπριο πρόεδρο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του Άντρη Μουστακούδη, στην πρωθυπουργική κατοικία στην Ιερουσαλήμ».

ΣΧΟΛΙΑ