Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019
11.7 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιεράπετρα: Στο νοσοκομείο αγρότης που κινδύνεψε από φόλες Αλ. Διακόπουλος: Δεν υπάρχει πιθανότητα θερμού επεισοδίου με την Τουρκία Μπακογιάννη: Το μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης δεν μπορεί να εφαρμοστεί Πάτρα: «Εφυγε» η εμβληματική μορφή του Καρναβαλικού Κομιτάτου, Λουκία Σιμονοβίκη Συνεχίζονται οι σεισμικές δονήσεις στα Χανιά ΥΠΕΞ: Όποιος δεν έχει επιχειρήματα προτιμά να προκαλεί και να απειλεί Παναγιωτόπουλος: Ο Ερντογάν μας είπε «να μην χτυπάμε τα χέρια στο τραπέζι» Γεραπετρίτης: Η παρέµβαση των ΗΠΑ µπορεί να είναι κρίσιµη Αγιοι Θεόδωροι: Συγκλονίζει ο γιος της 73χρονης που πάτησαν με ΙΧ ληστές Μυτιλήνη: Νεκρός από πυρκαγιά στο σπίτι του 89χρονος Κάλυμνος: Ανατροπή και ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του φοιτητή Αρνείται την κατηγορία της ασέλγειας ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών

Η δήλωση Πατούλη για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής

Η δήλωση Πατούλη για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε επισήμως ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, αναφέροντας «Θα είμαι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής».

Στην δήλωσή του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη αναφέρονται τα εξής:

«Θα είμαι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής

Ύστερα από 20 χρόνια προσφοράς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικώ την εμπιστοσύνη των πολιτών της μεγαλύτερης Περιφέρειας της πατρίδας μας. Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου αυτή έπαιξε η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της, κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι πολίτες της Αθήνας, του Πειραιά και όλων των Δήμων της Αττικής αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Ο στόχος και το σχέδιό μου είναι η Περιφέρεια να συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη, στην αντιμετώπιση της ανεργίας, στη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και της μεσαίας τάξης, στην προστασία και έμπρακτη αλληλεγγύη για τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Θα κάνουμε τα πάντα για την ασφάλεια σε όλες τις γειτονιές και για να δώσουμε ευκαιρίες και προοπτικές στους νέους ανθρώπους.

Δυστυχώς, η παρούσα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, απέτυχε παταγωδώς! Τα αποτελέσματα της μνημειώδους ανικανότητας που τη διακρίνει ήταν τραγικά. Η αποτυχία των διοικούντων ήταν απόλυτη σε όλα τα επίπεδα. Αποδείχτηκε ανεπαρκής στη διαχείριση όλων των κρίσιμων ζητημάτων. Στήριξε την εκλογή της στο λαϊκισμό και στα ψέματα. Διοίκησε χωρίς σχέδιο και ενέτεινε όλα τα μεγάλα προβλήματα.

Η Περιφέρεια Αττικής οφείλει να υιοθετήσει ένα νέο πιο αποτελεσματικό μοντέλο αυτοδιοίκησης. Έχουμε τη βούληση να ενώσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Περιφέρειας, να συνεργαστούμε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με όλους τους συναδέλφους δημάρχους, χωρίς να κάνουμε κανενός είδους διάκριση κομματική, ιδεολογική.

Αυτός ήταν, άλλωστε, ο δρόμος που ακολούθησα όλα αυτά τα χρόνια και στην πολιτική και στην ιατρική -κοινωνική μου δράση. Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία, το σχέδιο και την αποφασιστικότητα για σκληρή δουλειά, για να πάμε όλες τις γειτονιές και την Περιφέρεια μπροστά.

Σήμερα κάνουμε μια Νέα Αρχή για την Αττική.

Και στις 26 Μαΐου, η Αττική γυρίζει σελίδα. Ξεκινάμε!»

Πηγή: Real.gr –

ΣΧΟΛΙΑ