Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020
24.8 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ:Τι ισχύει για το χρόνο εργασίας των εργαζομένων που εντάσσονται στο πρόγραμμα Χτυπά καμπανάκι στις αυτοκινητοβιομηχανίες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή 9 Ιουλίου στην Πάτρα συλλαλητήριο κατά των απαγορεύσεων των διαδηλώσεων Ένοχη η ΔΕΗ για τη μεγάλη φωτιά του 2013 στα Χανιά Κλειδώνει στο 7% ο συντελεστής φορολόγησης για εισερχόμενα κεφάλαια Κοριτσάκι διακόπτει ζωντανή σύνδεση στο BBC: «Μαμά πώς τον λένε;» (VIDEO) Ανοικτό και πάλι το Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας Μεθυσμένος έψαχνε οίκο ανοχής και κατέληξε σε …στρατόπεδο Πώς θα χρεωθείτε στη ΔΕΗ αν δεν γίνει καταμέτρηση στο τετράμηνο Ο υψηλότερος αριθμός πυρκαγιών τον Ιούνιο στον Αμαζόνιο 482 οι παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλσε όλη την Ελλάδα Η 10χρονη μίλησε με ονόματα και “καίει” την κοκκινομάλλα – Τι είπε στους αστυνομικούς

Η δήλωση Πατούλη για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής

Η δήλωση Πατούλη για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε επισήμως ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, αναφέροντας «Θα είμαι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής».

Στην δήλωσή του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη αναφέρονται τα εξής:

«Θα είμαι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής

Ύστερα από 20 χρόνια προσφοράς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικώ την εμπιστοσύνη των πολιτών της μεγαλύτερης Περιφέρειας της πατρίδας μας. Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου αυτή έπαιξε η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της, κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι πολίτες της Αθήνας, του Πειραιά και όλων των Δήμων της Αττικής αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Ο στόχος και το σχέδιό μου είναι η Περιφέρεια να συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη, στην αντιμετώπιση της ανεργίας, στη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και της μεσαίας τάξης, στην προστασία και έμπρακτη αλληλεγγύη για τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Θα κάνουμε τα πάντα για την ασφάλεια σε όλες τις γειτονιές και για να δώσουμε ευκαιρίες και προοπτικές στους νέους ανθρώπους.

Δυστυχώς, η παρούσα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, απέτυχε παταγωδώς! Τα αποτελέσματα της μνημειώδους ανικανότητας που τη διακρίνει ήταν τραγικά. Η αποτυχία των διοικούντων ήταν απόλυτη σε όλα τα επίπεδα. Αποδείχτηκε ανεπαρκής στη διαχείριση όλων των κρίσιμων ζητημάτων. Στήριξε την εκλογή της στο λαϊκισμό και στα ψέματα. Διοίκησε χωρίς σχέδιο και ενέτεινε όλα τα μεγάλα προβλήματα.

Η Περιφέρεια Αττικής οφείλει να υιοθετήσει ένα νέο πιο αποτελεσματικό μοντέλο αυτοδιοίκησης. Έχουμε τη βούληση να ενώσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Περιφέρειας, να συνεργαστούμε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με όλους τους συναδέλφους δημάρχους, χωρίς να κάνουμε κανενός είδους διάκριση κομματική, ιδεολογική.

Αυτός ήταν, άλλωστε, ο δρόμος που ακολούθησα όλα αυτά τα χρόνια και στην πολιτική και στην ιατρική -κοινωνική μου δράση. Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία, το σχέδιο και την αποφασιστικότητα για σκληρή δουλειά, για να πάμε όλες τις γειτονιές και την Περιφέρεια μπροστά.

Σήμερα κάνουμε μια Νέα Αρχή για την Αττική.

Και στις 26 Μαΐου, η Αττική γυρίζει σελίδα. Ξεκινάμε!»

Πηγή: Real.gr –

ΣΧΟΛΙΑ