Η αγκαλιά μιας 30χρονης κόστισε 200 ευρώ σε ηλικιωμένο

Αιφνιδιάστηκε ένας ηλικιωμένος στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγιάς στη Λάρισα όταν είδε μια ευπαρουσίαστη νέα γυναίκα να… ορμάει κατά πάνω του και να τον αγκαλιάζει τρυφερά! Ώσπου να συνέλθει, το πορτοφόλι του το οποίο περιείχε 200 ευρώ είχε κάνει φτερά!

Όταν αντιλήφθηκε την κλοπή ο άτυχος 80χρονος ήταν αργά, γιατί η… θερμόαιμη νεαρή είχε μπει στο Ι.Χ. αυτοκίνητο όπου την περίμεναν άλλοι δύο συνεργοί της και είχαν γίνει καπνός. Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε την αρπαγή του πορτοφολιού στο αστυνομικό τμήμα Τεμπών και, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν η μόνη που διέπραξε η γυναίκα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα αυτή που έκλεψε το πορτοφόλι ήταν μια 30χρονη Ελληνίδα και στην διαφυγή της συμμετείχαν δυο άνδρες ηλικίας 26 και 33 χρόνων. Μάλιστα, λίγο αργότερα οι ίδιοι μπήκαν στην επιχείρηση ενός 51χρονου, εκμεταλλεύτηκαν την ολιγόλεπτη απουσία του και άρπαξαν 50 ευρώ από την ταμειακή μηχανή που βρισκόταν στο γραφείο!

Παρά τις αναζητήσεις που διενήργησαν οι αστυνομικοί, οι τρεις δράστες δεν εντοπίστηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ενώ ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες.

ΣΧΟΛΙΑ