Παρασκευή 3 Απριλίου 2020
12 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αμερικανοί επιστήμονες: Ο κορωνοϊός μεταδίδεται με τον αέρα Άδεια Ειδικού Σκοπού και το Πάσχα για τους δημοσίους υπαλλήλους «Παγώνουν» και οι φορολογικοί έλεγχοι Αύξηση συντάξεων για 100.000 τυχερούς Κορονοϊός: Πώς υποβάλλονται οι δηλώσεις για τα 800 ευρώ και τι ρόλο παίζει ο ΑΦΜ Κορονοϊός: Εφιαλτική εκτίμηση! “Μπορεί να είναι πάνω από 10 εκατ. τα κρούσματα” Η φονικότερη μέρα για τη Νέα Υόρκη: 562 νέοι θάνατοι από κορονοϊό σε ένα 24ωρο Κορωνοϊός: 766 νεκροί και πάνω από 4.000 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο στην Ιταλία Κορονοιός: Στην εντατική κινδυνεύει να μπει η αγορά εργασίας Ευχάριστα νέα από την Κίνα: Πειραματικό φάρμακο καταπολεμά αποτελεσματικά τον κορονοϊό Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο με νταλίκα και Ι.Χ – Απεγκλωβίστηκε άτομο – ΦΩΤΟ & VID Κορονοϊός: Νέο τεστ αίματος δίνει αποτελέσματα σε 15 λεπτά – Θα έρθει και στην Ελλάδα

Ημερομηνία πληρωμής για ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου και προνοιακά επιδόματα

Από τον ΟΠΕΚΑ

Σε λίγες ημέρες αναμένεται ο ΟΠΕΚΑ να πληρώσει το ΚΕΑ, το επίδομα ενοικίου και τα προνοιακά για τον μήνα Φεβρουαρίου.

Την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα θα πληρώνονται τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα:

Επίδομα ενοικίου, ΚΕΑ, προνοιακά επιδόματα αλλά και συντάξεις ανασφάλιστων υπερηλίκων θα πληρωθούν για τον μήνα Φεβρουάριο 2020 την τελευταία εργάσιμη ημέρα.

Ο μήνας Φεβρουάριος φέτος λόγο ότι ο χρόνος είναι δίσεκτος έχει 29 ημέρες. Τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ θα πληρωθούν όμως στις 28 Φεβρουαρίου αλλά όπως συμβαίνει σε όλες τις πληρωμές επίδομα ενοικίου, ΚΕΑ, προνοιακά επιδόματα και συντάξεις ανασφαλίστων υπερηλίκων θα είναι διαθέσιμα ανάλογα με την τράπεζα την προηγούμενη ημέρα από τις απογευματινές ώρες.

Έτσι οι δικαιούχοι θα έχουν διαθέσιμα μέσω ΑΤΜ τα χρήματα από τις 27 Φεβρουαρίου ημέρα Πέμπτη και σίγουρα από το απόγευμα και μετά.

ΣΧΟΛΙΑ