Ερέτρια: Ο ίδιος του ο γιος αφόπλισε τον αδελφοκτόνο!

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι θανάτου

Νεα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την οικογενειακή τραγωδία στην Ερέτρια όταν αδερδός σκότωσε αδερφό! Το άγριο έγκλημα έγινε στην περιοχή Διονυσάτου της Ερέτριας. Δράστης ένας 65χρονος ο οποίος σκότωσε με καραμπίνα τον ίδιο του τον αδελφό.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr ο 65χρονος ήταν αποφασισμένος να κάνει κακό στον αδερφό του. Μάλιστα το θύμα είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία αλλά και τον γιο του δράστη που έσπευσε στην Ερέτρια από την Αθήνα! Σύμφωνα με τις μαρτυρίες δράστης και θύμα αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μέσω τηλεφώνου. Είχαν προβλήματα πολλά χρόνια με θέματα περιουσιακά. Ο δράστης φέρεται να απείλησε τον 70χρονο αδερφό του, προειδοποιώντας τον ότι θα κατεβεί από τη Θεσσαλονίκη όπου βρισκόταν για να τον σκοτώσει.

Ταραγμένος ο 70χρονος, ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά και το γιο του δράστη και ανιψιό του ζητώντας να λογικέψει τον πατέρα του. Αστυνομία και ανιψιός συμβούλεψαν τον 70χρονο να μη βγει από το σπίτι μέχρι να εντοπίσουν τον 65χρονο αδελφό του και να τον σταματήσουν. Όμως, το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα ο 70χρονος βγήκε για λίγο από το σπίτι για άγνωστο λόγο και ο αδελφός του που ήταν κρυμμένος εκεί κοντά, τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Λίγες στιγμές αργότερα ο γιος του δράστη αφόπλιζε τον πατέρα του, παραδίδοντάς τον στις αρχές. Ήταν όμως αργά…

ΣΧΟΛΙΑ