Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019
8.1 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νικολόπουλος: Εχει την ευθιξία κάποιος ν’ αναλάβει την ευθύνη της αποτυχίας;; Έβρος: Συνελήφθη Έλληνας στρατιωτικός στα ελληνοτουρκικά σύνορα Πάτρα: Αρχισε το 54ο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού Πάτρα: Ανάμεσα στα ακτινίδια ήταν κρυμμένες οι 36.916 κούτες λαθραίων τσιγάρων (ΦΩΤΟ) Νέα στοιχεία σοκ για τον βιασμό 19χρονης μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη! Ολες οι αλλαγές στο μηχανογραφικό για την εισαγωγή στα ΑΕΙ-Ανάμεσά τους η δημιουργία Νομικής στην Πάτρα Ψαριανός: Υπάρχουν επαφές Θεοχαρόπουλου-Θεοδωράκη Γνωστός νεοναζί ένας από τους συλληφθέντες στο Συλλαλητήριο Πάτρα: Πρόταση μομφής κατά της προέδρου του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του δασκάλου Γιάννη Κοντού Και από Πάτρα κομβόι για την 7ήμερη πορεία για το Μακεδονικό Ανεξαρτητοποιήθηκε από το Ποτάμι o Γιώργος Αμυράς

Επίσπευση ελέγχων ΑΑΔΕ για υποθέσεις που αφορούν εισαγγελικές παραγγελίες και ενδομιλικές συναλλαγές

Επίσπευση ελέγχων ΑΑΔΕ για υποθέσεις που αφορούν εισαγγελικές παραγγελίες και ενδομιλικές συναλλαγές

Εντολή επίσπευσης των διαδικασιών για την ολοκλήρωση των ελέγχων στις εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις που αφορούν εισαγγελικές παραγγελίες και ενδοομιλικές συναλλαγές δίνει με απόφαση της η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Ειδικότερα πρόκειται για τις ακόλουθες υποθέσεις:

1. Υποθέσεις που προέκυψαν από εισαγγελικές παραγγελίες, εντολές ανακριτικών και προανακριτικών πράξεων, περιλαμβανομένων αιτημάτων και εντολών διενέργειας φορολογικών ελέγχων που έχουν προκύψει από εντολή οποιασδήποτε Εισαγγελικής ή Δικαστικής Αρχής και διατηρούνται στην Α.Α.Δ.Ε.

2. Υποθέσεις που αφορούν σε διασταυρωτικούς ελέγχους ενδοκοινοτικών συναλλαγών (VIES), υποθέσεις πολυμερών (ταυτόχρονων) ελέγχων που διενεργούνται από ελληνικές και αλλοδαπές φορολογικές αρχές, υποθέσεις διενέργειας ελέγχου στο πλαίσιο επανάληψης διαδικασίας καθώς και σε εκτέλεση προδικαστικής απόφασης, υποθέσεις που αφορούν σε επιβολή προστίμων, υποθέσεις του άρθρου 1 περίπτωση 12Α υποπερίπτωση 2δ της με αριθμ. Δ.ΟΡΓ.Α 1115805 ΕΞ 2017/31-7-2017 (Β’ 2743) απόφασης του Διοικητή Α.Α.Δ.Ε., όπως ισχύει, και υποθέσεις που αφορούν σε ανακλήσεις αδειών λειτουργίας γραφείων ή υποκαταστημάτων αλλοδαπών εταιρειών που έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα με βάση τις διατάξεις του άρθρου 25 του ν. 27/1975 (Α’77).

Πηγή: Real.gr –

ΣΧΟΛΙΑ