Επίδομα ενοικίου σε όσους χάσουν το σπίτι τους σε πλειστηριασμό

Επίδομα ενοικίου σε όσους… χάνουν το σπίτι τους σε πλειστηριασμό ετοιμάζει η κυβέρνηση, θεωρώντας πως έτσι θα στηριχθούν οι συμπολίτες μας που βγαίνει στο σφυρί η πρώτη τους κατοικία.

«Κωμικό στοιχείο» χαρακτήρισε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, τη σύνδεση του περιστατικού της λιποθυμίας μαθήτριας Γυμνασίου με τις ελλείψεις σε σχολικά γεύματα για τους μαθητές των Δημοτικών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7:00» στο Open, η υφυπουργός ανέφερε ότι υπάρχει ένα «κωμικό στοιχείο» στη λιποθυμία της μαθήτριας Γυμνασίου, στον Πύργο, καθώς στο Γυμνάσιο δεν υπάρχουν σχολικά γεύματα. «Τα σχολικά γεύματα δίνονται μόνο στα Δημοτικά», σημείωσε. «Όταν ο πρώην πρωθυπουργός έρχεται και λέει ότι το παιδί στο Γυμνάσιο λιποθύμησε λόγω απουσίας των σχολικών γευμάτων, λέει ψέματα. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Το κωμικό στοιχείο είναι το ψευδές ότι λιποθύμησε γιατί δεν πήρε σχολικό γεύμα», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η υφυπουργός εργασίας τόνισε πως όσοι χάσουν το σπίτι τους από πλειστηριασμό είτε θα ενταχτούν στους δικαιούχους του επιδόματος ενοικίου είτε θα δημιουργηθεί νέο επίδομα με νέα εισοδηματικά κριτήρια.

ΣΧΟΛΙΑ