Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019
17.9 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πόλος έλξης για τους Έλληνες τουρίστες η Γερμανία Φατί : Με ισπανικό διαβατήριο το νέο παιδί – θαύμα της Μπαρτσελόνα Να αποσυρθεί ρεπορτάζ της ΕΡΤ απαιτεί το Κέντρο «Διοτίμα» Χρ. Σακελλαρίδη: Το μερίδιο των ελληνικών προϊόντων στη γερμανική αγορά μπορεί και πρέπει να αυξηθεί ΣΟΚ για καρκινοπαθείς: Έμαθαν τηλεφωνικώς ότι σταματούν οι θεραπείες τους Με τι ασχολείται ο Πούτιν τον ελεύθερο χρόνο του Κυρώσεις Τραμπ στην εθνική τράπεζα του Ιράν Επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Τσόρι Ντομίνγκες στον Ολυμπιακό Εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Μεσολογγίου από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου και τον ΕΕΣ Τρίκαλα: Το χαλάζι κατέστρεψε καλλιέργειες χιλιάδων στρεμμάτων Την άλλη εβδομάδα η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για το κλείσιμο του κοινοβουλίου 25 Σεπτεμβρίου η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας

Επίδομα ενοικίου: Αυτή είναι η ημέρα πληρωμής

Στις 25 Αυγούστου αναμένεται να καταβληθεί και το επίδομα ενοικίου στέγασης, που αφορά τα νοικοκυριά που μισθώνουν την κύρια κατοικία τους. Όπως γίνεται πάντα, η πίστωση στους λογαριασμούς των δικαιούχων ξεκινά μία μέρα νωρίτερα.

Για τον δικαιούχο το ποσό ανέρχεται στα 70 ευρώ το μήνα και για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού υπάρχει προσαύξηση 35 ευρώ το μήνα.

Πότε πληρώνονται ΚΕΑ και επίδομα παιδιού Α21 

 Η πληρωμή του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης τοποθετείται στο διάστημα από 26 έως 31 Αυγούστου.
Το επίδομα παιδιού, η τέταρτη δόση θα δοθεί μεταξύ 25 και 26 Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ