Εθελοντικός έλεγχος συμβατότητας του προσωπικού της ΕΛΑΣ, με σκοπό τη δωρεά μυελού των οστών

Μια ξεχωριστή κοινωνική δράση θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας», τη Μεγάλη Τρίτη από τις 11.00 έως τις 15.00, σε χώρους που στεγάζονται αστυνομικές Υπηρεσίες του νησιού.

Την ημέρα αυτή το αστυνομικό προσωπικό, προσφέρεται εθελοντικά σε έλεγχο συμβατότητας για προσφορά μυελού των οστών.

Η πρωτοβουλία θα εξελιχθεί στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας στα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο και στο Λασίθι στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ όποιος από τους πολίτες επιθυμεί, μπορεί να συμμετέχει στη δειγματοληψία και να καταγραφεί στους υποψήφιους εθελοντές- δότες μυελού των οστών.

«Τονίζεται ότι η συμβολή σας, είναι πολύτιμη και καθοριστική, στην προσπάθεια αυτή.

Μια τέτοια δράση, αναδεικνύει την ανιδιοτέλεια και άδολη προσφορά του προσωπικού όλων των Διευθύνσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, αντικατοπτρίζει το πνεύμα αλληλεγγύης, ευαισθησίας και ανθρωπιάς που το διακατέχει.

Μάλιστα, λίγο πριν από τον εορτασμό της Ανάστασης του Θεανθρώπου, η ενέργεια αυτή αποκτά πρόσθετη αξία και σπουδαιότητα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: Real News – Κοινωνία

ΣΧΟΛΙΑ