Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο 21χρονος Ροδίτης

Στο ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού και σε συνθήκες απομόνωσης βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες Ροδίτης κατηγορούμενος για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη στις 28 Νοεμβρίου του 2018.

Ο νεαρός οδηγήθηκε εκεί, πιθανόν μετά από απόφαση των φυλακών Γρεβενών όπου και κρατούνταν. Σύμφωνα με την Real News, η μεταφορά του 21χρονου στη Αθήνα κρίθηκε αναγκαία, καθώς το τελευταίο διάστημα είχε επιδείξει επιθετική συμπεριφορά, ενώ είχε προβεί και σε απόπειρες αυτοτραυματισμού. Μάλιστα, η πλευρά του 21χρονου φέρεται να υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ζητήθηκε από τον 21χρονο ούτε και από τους γονείς του. Ακόμη από το περιβάλλον του τονίζεται ότι ο νεαρός δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον και έχει μόνο «φωτεινές διαλείψεις».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο Ροδίτης δέχτηκε την περασμένη Τετάρτη (11/09) το πρώτο επισκεπτήριο από τη μητέρα του. Από την άλλη μέλη της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη έλεγαν με πικρία: «Οταν σκότωνε την Ελένη μας είχε σώας τα φρένας».

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο πατέρα της αδικοχαμένης Ελένης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 είχε ζητήσει να δικαστούν οι γονείς των δύο κατηγορουμένων για την άγρια δολοφονία της κόρης του.

ΣΧΟΛΙΑ