Δολοφονία στη Ρόδο: Σε ξεχωριστά κελιά οι δυο κατηγορούμενοι στα Γρεβενά

Φοβισμένος ο 19χρονος, πιο «άνετος» ο 21χρονος

Ο πρόεδρος των υπαλλήλων του καταστήματος κράτησης Γρεβενών Γ. Τσακμακόπουλος μίλησε για την μεταγωγή και την κράτηση των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στο σωφρονιστικό κατάστημα.

«Και οι δύο ήρθαν με την ίδια κλούβα. Οι συνάδελφοι που τους ερεύνησαν έκριναν ότι ο 19χρονος έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο Γρεβενών για εξετάσεις κι ακολούθως επέστρεψε στην φυλακή.

Τους πήραν έναν έναν στο χώρο της έρευνας και τοποθετήθηκαν σε διαφορετικά κελιά. Δεν ήταν κοντά ο ένας με τον άλλο και βλέπουμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει.

Για ένα διάστημα θα είναι χωριστά και μεταξύ τους και μεταξύ των άλλων κρατουμένων. Εκεί που κρατούνται δεν έχουν πρόσβαση από τις πτέρυγες οι κρατούμενοι, είναι ένας χώρος πιο κοντά στο διοικητήριο σε χώρο υποδοχής. Μπορεί να μείνει κάποιος και δύο μήνες εκεί στον χώρο υποδοχής μέχρι να καταλαγιάσει η υπόθεση» τόνισε ο κ. Τσακμακόπουλος.

Οσον αφορά στην κατάστασή τους επεσήμανε ότι: «Ο 19χρονος ήταν φοβισμένος, ενώ ο 21χρονος ήταν πιο άνετος».

Ο κύριος Τσακμακόπουλος τόνισε ότι οι φυλακές Γρεβενών, έχουν υποδεχτεί και στο παρελθόν κατηγορούμενους για υποθέσεις που είχαν προκαλέσει την κοινή γνώμη

όπως τον «δράκο της Πάρου» που χτύπησε βάναυσα την άτυχη Μυρτώ., ενώ εκεί είχαν μεταφερθεί και κατηγορούμενοι της υπόθεσης του Βελβεντού Κοζάνης.

ΣΧΟΛΙΑ