Δολοφονία Βάρη: Ξανά στο “μικροσκόπιο” οι τρεις συλλήψεις στη Γλυφάδα

Στο “μικροσκόπιο” των αρχών μπαίνει εκ νέου η υπόθεση σύλληψης δύο Κροατών και ενός Σέρβου, τα ξημερώματα της 6ης Ιανουαρίου, στη Γλυφάδα, καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι ενδεχομένως αυτή σχετίζεται με τη διπλή δολοφονία στην ταβέρνα στη Βάρη.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, τα ξημερώματα της 6ης Ιανουαρίου οι τρεις άνδρες είχαν διαπληκτιστεί με θαμώνες και υπαλλήλους σε μπαρ της Γλυφάδας. Λίγο αφότου έφυγαν από το νυχτερινό κέντρο εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Το δημοσίευμα αναφέρει πως τη στιγμή της σύλληψης, ο ένας είχε στην κατοχή του ένα όπλο με σβησμένο τον σειριακό αριθμό και ο δεύτερος εκτιμάται ότι όταν είδε τους αστυνομικούς πρόλαβε και πέταξε το δικό του όπλο.

Αστυνομική πηγή, που επικαλείται το δημοσίευμα, σημειώνει πως οι τρεις συλληφθέντες βρίσκονταν στη χώρα μας με πλαστά στοιχεία και έμεναν σε σπίτια που είχαν μισθώσει μέσω Airbnb. Όπως διαπιστώθηκε μάλιστα από την έρευνα, όλοι ήταν Σέρβοι.

Αρχικά, οι αστυνομικοί έκριναν την υπόθεση της Γλυφάδας ως χαμηλού ερευνητικού ενδιαφέροντος. Ωστόσο, μετά τη διπλή δολοφονία, οι αρχές την επανεξετάζουν, και ερευνούν το ενδεχόμενο οι τρεις πρωταγωνιστές του επεισοδίου στη Γλυφάδα να σχετίζονται με τους δύο διεθνώς διωκόμενους Μαυροβούνιους, που δολοφονήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην ταβέρνα στη Βάρη.

Σημειώνεται, πως οι σύζυγοι των δύο ανδρών που δολοφονήθηκαν την Κυριακή κατέθεσαν στις αρχές. Σύμφωνα με τον ALPHA, οι δύο γυναίκες αρχικά είπαν στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζαν που έμεναν οι σύζυγοί τους και πως ήρθαν στην Ελλάδα μαζί με τα παιδιά τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Όσο περνούσαν οι ώρες, οι δύο γυναίκες είπαν ότι έμεναν σε ένα σπίτι και σε ένα ξενοδοχείο και πως διαρκώς άλλαζαν σπίτια και ξενοδοχεία. Τόνισαν, επίσης, ότι δεν είχαν αυτοκίνητο και ότι μετακινούνταν με ταξί που δεν τον καλούσαν αλλά το έβρισκαν στο δρόμο. Ωστόσο, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών δεν πιστεύει τα όσα κατέθεσαν οι δύο γυναίκες γιατί θεωρούν ότι οι ίδιες δεν θέλουν η αστυνομία να βρει το σπίτι των δύο θυμάτων, μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

ΣΧΟΛΙΑ