Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Πάλεψε για τη ζωή της, ψάχνουν για DNA του δολοφόνου

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών στην Κρήτη προκειμένου να εξιχνιαστεί η δολοφονία της άτυχης 60χρονης βιολόγου, Suzanne Eaton η οποία βρέθηκε νεκρή μετά την εξαφάνισή της σε μία στοά στο Ξαμουδοχώρι στα Χανιά.

Οπως έχει γίνει ήδη γνωστό από το ιατρικό πόρισμα, ο θάνατος της 60χρονης αποδίδεται ότι επήλθε από ασφυξία, ενώ ο χρόνος που άφησε την τελευταία της πνοή προσδιορίζεται στην ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της. Υπενθυμίζεται ότι η Αμερικανίδα βιολόγος βρισκόταν στα Χανιά στο πλαίσιο συνεδρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, όταν χάθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουλίου και οι συνάδελφοι της ειδοποίησαν τις Αρχές.

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» που αναδημοσιεύει το cretapost.gr, η 60χρονη φαίνεται να πάλεψε για την ζωή της με τους αστυνομικούς να ελπίζουν πως η ίδια κατάφερε να «αποσπάσει» το DNA του δράστη που διέπραξε τη δολοφονία. Μάλιστα, οι ιατροδικαστές έχουν πάρει δείγμα από τα νύχια της, ενώ βρέθηκαν πάνω της τρίχες που έχουν σταλεί για ανάλυση.

Αναζητούν υλικό από τις κάμερες οι Αρχές
Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να δουν τη διαδρομή που ακολούθησε η 60χρονη Suzanne Eaton. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι η δολοφονία της βιολόγου φαίνεται να επήλθε σε άλλο σημείο από αυτό στο οποίο βρέθηκε η σορός της.

ΣΧΟΛΙΑ