Διέρρηξαν σπίτι γνωστού δημοσιογράφου και άφησαν απειλητικό μήνυμα με μαχαίρι

Θύμα διάρρηξης και απειλών έπεσε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος, του οποίου αφού απέσπασαν ένα σκληρό δίσκο και το λάπτοπ του, οι άγνωστοι κάρφωσαν επιδεικτικά την φωτογραφία του με μαχαίρι στην πόρτα στέλνοντας με αυτό τον τρόπο απειλητικό μήνυμα.

Μετά τη διάρρηξη ο δημοσιογράφος έδωσε δύο καταθέσεις στην Αστυνομία. Στη συνέχεια κλήθηκε να μεταβεί με αστυνομική συνοδεία στην κρατική ασφάλεια στη ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο Μανώλης Κυπραίος έχασε την ακοή του μετά από ρίψη χειροβομβίδας κρότου λάμψης από άνδρα των ΜΑΤ και σε απόσταση μόλις ενός μέτρου, στη στοά της Φιλελλήνων, στις 15 Ιουνίου του 2011, καλύπτοντας δημοσιογραφικά το μεγάλο συλλαλητήριο για το Μεσοπρόθεσμο. Ο έμπειρος πολεμικός ανταποκριτής δέχθηκε επίθεση από τους αστυνομικούς, παρ’ όλο που έδειξε τη δημοσιογραφική του ταυτότητα…

Μετά την περίεργη διάρρηξη στο σπίτι του από το οποίο αφαίρεσαν …στοχευμένα τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του και το λάπτοτ του, ενώ …κάρφωσαν την φωτογραφία του στην πόρτα με ένα μαχαίρι, ο Μανώλης Κυπραίος ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Ο,τι και να κάνετε εμείς εδώ θα είμαστε… Ορθιοι!».

Emanuel Kypreos@EmanuelKypreos

Ο,τι και να κάνετε εμείς εδώ θα είμαστε… Ορθιοι!https://twitter.com/EFSYNTAKTON/status/1236003251218243587?s=19 

EFSYN@EFSYNTAKTON

Άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του Μανώλη Κυπραίου, του δημοσιογράφου που έχασε την ακοή του έπειτα από ρίψη χειροβομβίδας κρότου λάμψης από άνδρα των ΜΑΤ, στις 15 Ιουνίου του 2011. https://www.efsyn.gr/node/234117 

ΣΧΟΛΙΑ