Δεν βγάζει ποτέ τη βέρα του γάμου της η Ελένη Μενεγάκη

Ο λόγος που το αποκάλυψε η ίδια

Για τη βέρα του γάμου της με τον Βαγγέλη Σερίφη που δε φοράει, μίλησε η Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης, δίνοντας… τροφή για συζήτηση στα υπόλοιπα τηλεοπτικά πάνελ.

Με αφορμή αυτή τη δήλωση, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το μεσημέρι της Παρασκευής τον λόγο που δε βγάζει ποτέ τη βέρα του γάμου της και πως ελέγχει καθημερινά τον Μάκη Παντζόπουλο αν φοράει τη δική του.

Η βέρα ήταν αυτή που «μαρτύρησε» και τον κρυφό γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο

«Εμένα μου αρέσει να φοράω τη βέρα μου, δεν την φοράω για να τη δει κανείς. Φοράω τόσα πράγματα από πάνω ποιος θα τη δει τη βέρα; Το έχω πιο πολύ ψυχολογικό, ότι η βέρα αυτή έχει διαβαστεί και δε θέλω να τη βγάλω από τα χέρια μου. Για να τη βγάλω πρέπει να βγάλω και τον άνθρωπο που μου έβγαλε τη βέρα. Το έχω γρουσουζιά δεν μπορώ χωρίς τη βέρα μου. Ο καθένας όπως το βλέπει. Στο δικό μου μυαλό δεν έχω για καλό η βέρα να βγαίνει και τσεκάρω καθημερινά το δάχτυλο. Χρειάζεται μια βέρα ο άντρας μου για να ξέρω αν είναι παντρεμένος μαζί μου; Πραγματικά πιστεύω ότι κάτι που έχει διαβαστεί, σημαίνει στο μυαλό σου και στην ψυχή σου κάτι», είπε χαρακτηριστικά η «βασίλισσα της TV».

ΣΧΟΛΙΑ