Δεκτές έκανε ο Μπακογιάννης τις παραιτήσεις των Γκαγκάκη-Λυκούδη

Δεκτή έκανε τελικά ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Κώστας Μπακογιάννης, την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη από τη θέση της προέδρου του οργανισμού “Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων. Νωρίτερα η κ. Γκαγκάκη είχε θέσει στη διάθεση του κ. Μπακογιάννη την παραίτησή της έπειτα από τις αντιδράσεις που προήλθαν από την στάση που κράτησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ, στην οποία είναι μέλος του πάνελ, για την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης της φοιτήτριας στο ΑΠΘ.

Επίσης δεκτή έγινε και η παραίτηση της Δήμητρας – Ινέζ Αγγελή – Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί, έπειτα από τις αντιδράσεις που προήλθαν από βίντεο που παρέθεσε ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή πόλη», κ. Νάσος Ηλιόπουλος στο οποίο εμφανίζεται η κ. Λυκούδη να συμμετέχει σε κινητοποίηση μαζί με της ηγεσία της Χρυσής Αυγής, η οποία κατέληξε σε πογκρόμ εναντίον μεταναστών.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Δήμου Αθηναίων αναφέρει τα εξής:

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις, για λόγους ευθιξίας, της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας – Ινέζ Αγγελή – Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί.

Η νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας συνεχίζει απρόσκοπτα. Καμία σκιά, καμία πολιτική εκμετάλλευση του έργου και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στην πόλη μας.

ΣΧΟΛΙΑ