Γιατί έγινε η σφαγή της 53χρονης

Την αιτία της άγριας δολοφονίας της Μαρίνας Τζορμπατζάκη, αποκάλυψε η κόρης της, Κωνσταντίνα Παγάνη. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι ο θείος της είχε προειδοποιήσει για το έγκλημα, λέγοντας στην μητέρα της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, το προηγούμενο βράδυ, «θα δεις τι θα σου κάνω».

Αφορμή για τον καβγά της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη με τον πρώην κουνιάδο της, με τον οποίο υπήρχε ιστορικό αντιπαλότητας, στάθηκε μια ενδοοικογενειακή διαφορά.

Η άλλη κόρη της 53χρονης φιλοξενούσε τον θείο στο σπίτι της, καθώς ο τελευταίος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δεν είχε πού να μείνει. Ωστόσο, το βράδυ πριν το έγκλημα η κοπέλα ζήτησε από το θείο της να φύγει από το σπίτι. Εκείνος θεώρησε πως της έβαλε λόγια η μητέρα της και πήγε αμέσως και την βρήκε, κάνοντάς της μεγάλο καβγά. «Θα δεις τι θα σου κάνω», την απείλησε.

Η κόρη του θύματος, πάντως, ανέφερε ότι ο θείος της –αδερφός του πατέρα τους – ήταν πατρική φιγούρα για τα δύο κορίτσια, ενώ περνούσαν μαζί τις γιορτές και ήταν στοργικός και τρυφερός μαζί τους.

ΣΧΟΛΙΑ