Βόλος: Πετάει βενζίνη σε γυναίκες αλλά παραμένει ελεύθερος

Χάρη στους ψυχιάτρους εξακολουθεί να παραμένει ελεύθερος ο 37χρονος γνωστός ταραξίας με το προσωνύμιο «Κάμελ» που έχει τρομοκρατήσει αρκετές φορές κατά καιρούς ανυποψίαστες γυναίκες στο Βόλο, ρίχνοντας… βενζίνη στα πρόσωπά τους με κίνδυνο να υποστούν σημαντικές βλάβες!

Ο 37χρονος είχε συλληφθεί για τελευταία φορά το απόγευμα της 16ης Οκτωβρίου, όταν εξαπέλυσε παρόμοια επίθεση σε μια 45χρονη γυναίκα η οποία για καλή της τύχη πρόλαβε να κλείσει τα μάτια της. Ωστόσο, από τη βενζίνη έλιωσαν τα γυαλιά ηλίου που φορούσε και υπέστη εγκαύματα πρώτου βαθμού στα μάτια!

Ο δράστης είχε συλληφθεί από την Αστυνομία και είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εξεταστεί από ειδικούς και να αποφανθούν αν πρέπει να εγκλειστεί σε ίδρυμα. Όμως, οι ψυχίατροι γνωμάτευσαν ότι δεν πρέπει να νοσηλευτεί κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος!

Στις 28 Ιουλίου, ο 37χρονος είχε καταδικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση δύο ετών για επικίνδυνη σωματική βλάβη επειδή πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο μιας 20χρονης και είχε προφυλακιστεί, αλλά του δόθηκε τριετής αναστολή κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Στην δίκη του είχε ισχυριστεί ότι αγόραζε την βενζίνη για να την εισπνέει αντί ναρκωτικού και ότι… τρόμαξε όταν πέρασε δίπλα του η κοπέλα με αποτέλεσμα να του φύγει το μπουκάλι από τα χέρια!

Μάλιστα, το περιστατικό είχε συμβεί λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκιση του «Κάμελ», αφού εξέτισε στις φυλακές Τρικάλων ποινή φυλάκισης 18 μηνών επειδή τον Ιούλιο του 2018 είχε περιλούσει με βενζίνη και μία 21χρονη κοπέλα! Στις 18 Ιανουαρίου, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο είχε μειώσει την πρωτόδικη ποινή φυλάκισης 40 μηνών που του είχε επιβληθεί χωρίς αναστολή.

ΣΧΟΛΙΑ