Βαλεντίν: Η γυναίκα-μυστήριο και ο διάλογος του πατέρα με την 7χρονη

copyright: eurokinissi

Η μητέρα της Βαλεντίν ζει. Ναι, είναι ζωντανή». Αυτό δήλωσε ο πατέρας της 7χρονης στην Ελενα Γαλάρη και το OPEN TV. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου, όταν ο πατέρας της Βαλεντίν πήγε στους αστυνομικούς για να δηλώσει την εξαφάνιση το υ παιδιού και τον ρώτησαν πού βρίσκεται η μητέρα, εκείνος απάντησε ότι η μητέρα είχε αυτοκτονήσει στο Κονγκό πριν από πάρα πολλά χρόνια. Ακόμη, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο πήρε το παιδί και έφυγαν ήταν και ο θάνατος της μητέρας.

Οι αστυνομικοί, πάντως, την Τετάρτη βρέθηκαν μπροστά σε μία έκπληξη. Κι αυτό γιατί ο Γάλλος σύνδεσμός τους εδώ στην Αθήνα τους ενημέρωσε ότι έχει εμφανιστεί ένας δικηγόρος στη Γαλλία, ο οποίος έχει τηλεφωνήσει στις Αρχές, υποστηρίζοντας ότι είναι πελάτισσά του η βιολογική μητέρα της Βαλεντίν. «Το παιδί ζει μαζί με τη μητέρα του στη Γαλλία», σημείωσε ο δικηγόρος στον Γάλλο αστυνομικό.

Οι αστυνομικοί, με τη σειρά τους, έχουν ζητήσει η γυναίκα αυτή να μεταβεί σε κάποιο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο της, να κάνει τεστ DNA και να διαλευκανθεί αν αυτή η γυναίκα είναι πράγματι η βιολογική μητέρα της Βαλεντίν. Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν, μάλιστα, πως η γυναίκα αυτή έχει φύγει εδώ και πάρα πολλά χρόνια από την Ελλάδα.

Ο διάλογος του πατέρα με τη Βαλεντίν

Η μια ανατροπή, πάντως, διαδέχεται την άλλη στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν από το Παγκράτι παραμονές των Χριστουγέννων του 2019. Ο πατέρας της 7χρονης έπειτα από δυο μέρες συνεχούς ανάκρισης ομολόγησε πως το κριτσάκι βρίσκεται στη Γαλλία ενώ μετά τον εντοπισμό της, γυναίκα εμφανίστηκε στις γαλλικές Αρχές και υποστήριξε πως είναι η μητέρα της.

Ανατροπή στην υπόθεση Βαλεντίν: Γυναίκα λέει ότι είναι η μητέρα της

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το βράδυ της Τρίτης, οι Αστυνομικοί βρήκαν πάνω στον πατέρα της μικρής Βαλεντίν ένα εισιτήριο για τη Γαλλία και ήταν θέμα χρόνου να ομολογήσει πως το παιδί βρισκόταν στη Λυών και συγκεκριμένα στη θεία της.

Το παιδί δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ευρώπη, καθώς εκκρεμούσε το αίτημα ασύλου του πατέρα έφτασε στη γαλλική πόλη με το διαβατήριο της συνομήλικης ξαδέρφης του, σύμφωνα πάντα με τις Αρχές.

Η θεία της μικρής φαίνεται πως ήταν εκείνη που συνεργάστηκε με τον πατέρα της και του έδωσε το διαβατήριο της κόρης της για να μπορέσει να ταξιδέψει η Βαλεντίν στη Γαλλία.

Την Τρίτη μετά την ομολογία του, ο πατέρας έδωσε τα στοιχεία της θείας και έπειτα από βιντοκλήση, οι αστυνομικοί βεβαιώθηκαν πού βρίσκεται η μικρή. Ακολουθούν οι διάλογοι: 

«Εγώ έχω το παιδί. Είναι καλά. Είμαι συγγενής» φέρεται να είπε η θεία της μικρής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha.

«Είσαι καλά, Βαλεντίν; Με ποιους είσαι εκεί;» φέρεται να ρώτησαν οι αστυνομικοί τη μικρή και εκείνη να απάντησε: «Είμαι καλά, είμαι με τη θεία μου».

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον πατέρα της Βαλεντίν να μιλήσει μαζί της ώστε να βεβαιωθούν ότι είναι καλά.

«Τι κάνεις, Βαλεντίν; Είσαι καλά;» φέρεται να ρώτησε ο πατέρας τη μικρή και εκείνη να απάντησε: «Ναι μπαμπά, είμαι καλά».

«Ποιος είμαι εγώ;» συνέχισε ο μπαμπάς και η μικρή απάντησε: «Είσαι ο μπαμπάς μου».

«Θα σε δω σύντομα, σε αγαπώ» φέρεται να είπε ο πατέρας. «Και εγώ σε αγαπώ» απάντησε η Βαλεντίν.

 

ΣΧΟΛΙΑ