Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020
18.5 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιτήδειος έμπορος ΙΧ της Θήβας μοιράζει ακάλυπτες επιταγές Προμηθέας – Περιστέρι 82-74 – Οι «φρουροί της Αχαΐας» πήραν το super cup στο μπάσκετ ΟΗΕ και Βρετανία θα συνδιοργανώσουν σύνοδο κορυφής για το κλίμα Ξεκινάει το ακαδημαϊκό εξάμηνο στο Μετσόβιο Πάτρα:Eπιτέθηκε με κλωτσιά σε αθλητή στο Παμπελοποννησιακό και τον έστειλε στο νοσοκομείο Εγκύκλιος για τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων εν μέσω κορωνοϊού Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για την προμήθεια 300 λεωφορείων Επικουρικές συντάξεις: Ερχεται σουηδικό μοντέλο – Ποιοι εντάσσονται και από πότε Τηλεργασία: Πέντε κανόνες για τη σωστή συμπλήρωση του εντύπου έως την Παρασκευή Αρνητές μάσκας & διαδίκτυο: «Οτιδήποτε γίνεται σε δημόσια θέα,η ΕΛΑΣ θα δρα άμεσα» Ασφαλιστικό : Το νέο μοντέλο για τις συντάξεις Οι 26 γυναίκες στρατηγοί στη μάχη των ΜΕΘ

Βήμα βήμα πως θα κάνετε ένσταση online για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ απο την ΕΕΤΑΑ και σήμερα ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή για τις ενστάσεις. Δείτε βήμα βήμα πως θα κάνετε ένσταση online στο eetaa.gr.

Παιδικοί Σταθμοί 2020-2021 – Ειδική εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων μετά τα προσωρινά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ. Από σήμερα μέχρι τις 18 Αυγούστου στις 16.00 το απόγευμα μπορούν να κατατεθούν οι ενστάσεις.

Μετά τη διαπίστευση, στην οθόνη των ενστάσεων
Επιλέξτε «Δημιουργία ένστασης»
Συμπληρώστε την αιτιολογία της ένστασης και πατήστε «Αποθήκευση»
Επισυνάψτε ένα ένα τα δικαιολογητικά που θα συνυποβάλετε με τη ένσταση, συμπληρώνοντας μια σύντομη περιγραφή του δικαιολογητικού
Όταν έχετε επισυνάψει όλα τα δικαιολογητικά, επιλέξτε «Υποβολή ένστασης» και με την ενέργεια αυτή ολοκληρώνεται η υποβολή της ένστασης.
Επιλέξτε «Αποσύνδεση» για την έξοδο από την εφαρμογή.
Μπορείτε να ξανασυνδεθείτε δίνοντας κωδικούς TAXISNET

eetaa paidikoi

Δείτε τα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ

 

ΣΧΟΛΙΑ