Ασφαλτοστρώνονται κεντρικοί οδικοί άξονες

Στον Πειραιά

Ασφαλτικές εργασίες και εργασίες διαγράμμισης ολοκληρώθηκαν σε οδικούς άξονες αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά με επίβλεψη της διεύθυνσης Τεχνικών Έργων.

Συγκεκριμένα, τα έργα εκτελέστηκαν στη λεωφόρο Π. Ράλλη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Θηβών έως το Περιβολάκι της Νίκαιας, σε τμήματα της Λεωφόρου Δημοκρατίας στο ρεύμα προς Κερατσίνι όπου υπήρχαν έντονες φθορές στο οδόστρωμα, στη Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου και στη σήραγγα της Δραπετσώνας Κερατσινίου (πύλη Ε2).

Σημειώνεται ότι αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται εργασίες ανανέωσης της διαγράμμισης και αντικατάστασης φθαρμένων πινακίδων σήμανσης στην Π. Ράλλη, στη Λ. Δημοκρατίας και στη Λεωφόρο Α. Παπανδρέου.

Η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου σε σχετική δήλωση επεσήμανε το ενδιαφέρον και την προτεραιότητα που δίνει η Περιφέρεια Αττικής και προσωπικά ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης στα έργα εκσυγχρονισμού και βελτίωσης των οδικών αξόνων, ως παράγοντα βελτίωσης και αναβάθμισης τόσο της οδικής ασφάλειας και των μεταφορών, όσο και της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ