Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020
19.2 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙΙ: Μέχρι τη Δευτέρα η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων Οι καταναλωτές προτιμούν εκπτωτικές αλυσίδες Πλειστηριασμοί με αυτόματο «ψαλίδισμα» της τιμής -Γλιτώνουν μόνο οι ευάλωτοι Υποχρεωτική η προστατευτική μάσκα σε ανοικτούς χώρους, σε αρκετές περιοχές της Ιταλίας Πρόστιμα έως 20.000 ευρώ για αδήλωτα εισοδήματα από Airbnb! Οι καταγγελίες Καλογρίτσα, ο Παππάς και η CCC: Έφτασε η ώρα του εισαγγελέα Χωρίς το διάσημο καρναβάλι του θα μείνει το 2021 το Ριο ντε Τζανέιρο Αυθαίρετα: Οι ημερομηνίες που πρέπει να εξοφληθούν οι παλιές τακτοποιήσεις Έβδομη εκτέλεση θανατοποινίτη στις ΗΠΑ μέσα σε 3 μήνες Παράταση μείωσης ΦΠΑ σε εστίαση, τουρισμό, μεταφορές και κινηματογράφο ΑΑΔΕ: Αυτές είναι οι προθεσμίες που παίρνουν παράταση – Όλες οι ημερομηνίες Βατόπουλος: Νοσηλεία σε ΜΕΘ σημαίνει μεγάλη πιθανότητα θνητότητας

Αποτελέσματα παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Που και πότε θα τα αναρτήσει η ΕΕΤΑΑ

Αντίστροφη μέτρηση για την ανάρτηση από την ΕΕΤΑΑ των προσωρινών αποτελεσμάτων για τους Παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2020 – 21 τα οποία η ΕΕΤΑΑ θα αναρτήσει τελικά στις 13 Αυγούστου στο eetaa.gr.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ μετα την παράταση λόγω τεχνικών προβλημάτων που δόθηκε στις αιτήσεις τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ θα αναρτηθούν στις 13 Αυγούστου και οι ενστάσεις θα διαρκέσουν απο 14 Αυγούστου εως και 18 Αυγούστου 2020.

εεταα

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ:

Λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν τις πρώτες ημέρες υποβολής των Αιτήσεων Συμμετοχής, και προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλες/οι οι υποψήφιες/οι, με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., παρατείνονται:

1. Η λήξη της ηλεκτρονικής υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής στις 7/8/2020
2. Η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων: στις 13/8/2020
3. Η ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων: 14/8 – 18/8/2020, και ώρα 16:00.

ΣΧΟΛΙΑ