Απίστευτα χυδαίες αναρτήσεις Τζήμερου για την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Με μια σειρά αναρτήσεων ο γνωστός Θάνος Τζήμερος καταφέρεται εναντίον των φοιτητών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Μάλιστα φθάνει στο σημείο να διαμαρτυρηθεί και για τις ζημιές που υπέστη το Μετσόβειο Πολυτεχνείο από την εξέγερση των φοιτητών εναντίον της χούντας αποτιμώντας τις ζημιές στο ένα δισεκατομμύριο δραχμές.

Στην συνέχεια, για να συνεχίσει την απρέπεια, ο Θάνος Τζήμερος κατηγορεί τους φοιτητές ότι ήταν αγράμματοι, με αφορμή ένα πανό που κρατούσαν οι διαδηλωτές όπου έχει φαγωθεί ένα γράμμα από το σύνθημα “Εργάτη πεινάς γιατί τους προσκυνάς”. Γράφει χαρακτηριστικά:
“5 λέξεις σου έδωσαν να γράψεις σύντροφε και από την μία έφαγες ένα γράμμα..Κανένας σας δεν το πήρε χαμπάρι. Και θέλετε να κυβερνήσετε χώρα; Κυβερνήστε πρώτα το πλακάτ.”

Και κορυφώνει τις προσβλητικές του αναφορές σχολιάζοντας ένα ακόμα πανό από τις αντιχουντικές διαδηλώσεις γύρω από το εξεγερμένο Πολυτεχνείο σημειώνοντας ότι το “Ουαι γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές” γράφεται με αι ενώ οι φοιτητές το είχαν γράψει με ε..
Οι απαράδεκτες αναρτήσεις του Θάνου Τζήμερου

Ένα δισεκατομμύριο δραχμές της εποχής (1 δολάριο = 30 δραχμές) ήταν οι ζημιές στο εσωτερικό του #Πολυτεχνείου που προκλήθηκαν από τους καταληψίες – προ Μαρκάτου αυτά. Αψευδής μάρτυς η ταμπέλα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Αγράμματοι φοιτητές και τότε, αγράμματοι και τώρα. Το «ουαί» γράφεται με «αι».

5 λέξεις σού δώσαν να γράψεις, σύντροφε, και από τη μία έφαγες ένα γράμμα. Κανένας σας δεν το πήρε χαμπάρι. Και θέλετε να κυβερνήσετε χώρα; Κυβερνήστε πρώτα το πλακάτ. (Σαν να μην πέρασε μια μέρα.)

ΣΧΟΛΙΑ