Άγιος Δημήτριος: Η ΕΚΑΜ έδωσε τέλος στο θρίλερ – 60χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει

Είχε ταμπουρωθεί στο διαμέρισμά του

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ που έζησαν οι κάτοικοι στην οδό Αιόλου, στον Άγιο Δημήτριο, από το μεσημέρι της Κυριακής (06.01.2019). 60χρονος οδηγός ταξί ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Όλα τελείωσαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, όταν έγινε η επέμβαση ομάδας των ΕΚΑΜ και ο 60χρονος που είχε ταμπουρωθεί στο διαμέρισμά του, στον Άγιο Δημήτριο, τελικά αφοπλίστηκε και συνελήφθη.

Ο 60χρονος οδηγός ταξί είχε κλειστεί από το μεσημέρι της Κυριακής (06.01.2019) στο διαμέρισμά του στην οδό Αιόλου 10 στον Άγιο Δημήτριο. Σε κάποιο σημείο βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού και πυροβόλησε δυο φορές με πιστόλι, ενώ στη συνέχεια κλειδώθηκε στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου και αρνούνταν να παραδοθεί.


Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ 

Ύστερα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, βγήκε τελικά στο μπαλκόνι και τότε απείλησε να αυτοπυροβοληθεί. Οι διαπραγματεύσεις με τους άνδρες της ΕΚΑΜ κράτησαν ώρες. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, τα μέλη της ΕΚΑΜ κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον αφοπλίσουν.


Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ο 60χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, η οποία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Δεν είναι ακόμη γνωστό τι ήταν εκείνο που οδήγησε τον 60χρονο να πυροβολήσει αλλά και να ταμπουρωθεί στο σπίτι του, απειλώντας να αυτοπυρποληθεί.


Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ