Άγιοι Θεόδωροι: Ποιοι είναι οι δράστες της δολοφονίας της 73χρονης

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τους

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας της 73χρονης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, φαίνεται πως βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Star, τα στοιχεία των δύο δραστών της ληστείας, που εξελίχθηκε σε δολοφονία, έχουν ταυτοποιηθεί. Ο πρώτος είναι ένας 30χρονος Ρομά, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να οδηγούσε το ασημί αυτοκινήτο, το οποίο πέρασε πάνω από την άτυχη γυναίκα και την τραυμάτισε θανάσιμα, σπάζοντάς της τον αυχένα.

Ο δεύτερος, φέρεται να είναι ένας 35χρονος, ο οποίος έπιασε κουβέντα στην 73χρονη και επιχείρησε να αρπάξει από τον λαιμό της την καδένα που φορούσε. Η άτυχη γυναίκα αντιστάθηκε και οι δράστες επιβιβάστηκαν στο όχημα και την χτύπησαν με σφοδρότητα, πριν διαφύγουν. Ο 35χρονος ήταν ο συνοδηγός του ασημί αυτοκινήτου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτόπτες μάρτυρες έχουν αναγνωρίζει τους δύο δράστες. Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές αναμένουν και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών στο ύποπτο ασημί όχημα, που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα, προκειμένου να “δέσουν” την υπόθεση.

Αναζητούν, συγκεκριμένα, γενετικό υλικό τόσο από το θύμα όσο και από τους δράστες, αλλά και αποτυπώματα των τελευταίων. Σημειώνεται πως το εν λόγω όχημα φαίρεται να ανήκει σε μια γυναίκα, ωστόσο, το χρησιμοποιούσαν και οι δύο ύποπτοι.

Ο 30χρονος Ρομά, όπως αναφέρουν πηγές από την αστυνομία, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, καθώς έχει κατηγορηθεί για ληστείες και κλοπές. Και οι δύο ύποπτοι έχουν εξαφανιστεί έπειτα από τη δολοφονία στους Αγίους Θεοδώρους.

ΣΧΟΛΙΑ