15ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο Κοινωνικών Επιστημών στην Πάτρα

Ένα σημαντικό φόρουμ ακαδημαϊκού διαλόγου

Ο οργανισμός Common Ground, το Τμήμα Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και σε συνεργασία με το Εργαστήριο Κοινωνιολογίας και Εκπαίδευσης (Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία) του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνουν το 15ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο Κοινωνικών Επιστημών (Fifteenth International Conference on Interdisciplinary Social Sciences) που θα πραγματοποιηθεί στην Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στις 20-22 Ιουλίου 2020. Το συνέδριο αυτό είναι μια δραστηριότητα του ερευνητικού οργανισμού Common Ground Research Networks (https://thesocialsciences.com/2020-conference), το οποίο διεξάγεται ετησίως για 14 συναπτά έτη σε διάφορα πανεπιστήμια και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο και προωθεί τη διεθνική επικοινωνία, τη διεπιστημονικότητα, τη συμπερίληψη και την επιστημονική αλληλεπίδραση.

Συμμετέχουν σταθερά πάνω από 200 επιστήμονες από 20 διαφορετικές χώρες, διεθνώς καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί, ερευνητές, επαγγελματίες, εμπειρογνώμονες και φοιτητές από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων.

Το συνέδριο είναι ένα σημαντικό φόρουμ ακαδημαϊκού διαλόγου και συνδέεται με το αντίστοιχο Ερευνητικό Δίκτυο, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να δημοσιεύσουν το έργο τους στα επιστημονικά περιοδικά (https://thesocialsciences.com/journals) και βιβλία (https://thesocialsciences.com/books) του δικτύου.

Πρόκειται για ένα ανοιχτό γεγονός που συνδυάζει τοπικές και παγκόσμιες οπτικές και δίνει στους ακαδημαϊκούς, τους νέους μελετητές και τους σπουδαστές ανά την υφήλιο την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν είτε αυτοπροσώπως είτε εξ αποστάσεως (https://thesocialsciences.com/2020-conference/registration). Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους σε διάφορες χρονικές στιγμές (https://thesocialsciences.com/2020-conference/call-for-papers).

Περισσότερα: https://thesocialsciences.com/2020-conference

ΣΧΟΛΙΑ