Το Achaia Fest ξεκινά σήμερα και μας προσκαλεί να απολαύσουμε το Πατρινό ηλιοβασίλεμα

Από Πέμπτη 15 έως και Κυριακή 18 Ιουνίου με ελεύθερη είσοδο

Να απολαύσουμε το φημισμένο Πατρινό ηλιοβασίλεμα από το καλύτερο σημείο μας προσκαλούν οι διοργανωτές του «Achaia Fest 2017 – Οι Θησαυροί της Αχαΐας», που εγκαινιάζεται αύριο Πέμπτη στις 8.30 το βράδυ και θα λειτουργεί έως και την Κυριακή 18 Ιουνίου κάθε μέρα από τις 7.30 το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία στο υπέροχο Νότιο Πάρκο, με το απέραντο πράσινο, δίπλα από το κύμα της θάλασσας να απολαύσει μαγικές εικόνες ηλιοβασιλέματος. Ας μην ξεχνάμε ότι η Πάτρα έχει ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας.

Κι όχι μόνο. Ο επισκέπτης της έκθεσης μπορεί να κάνει πικ νικ, να δοκιμάσει και να αγοράσει από μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών τοπικών προϊόντων και ποτών, να παρακολουθήσει θερινό σινεμά ξαπλωμένος στο γκαζόν (φέρτε μαζί την πετσέτα σας, όπως συμβαίνει στις θερινές κινηματογραφικές προβολές στα πάρκα του εξωτερικού), να παρακολουθήσει χορευτικά, αλλά και να κάνει σπορ. Παράλληλα η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας «Ωρίων» συμμετέχει με αστροβραδιά στο Achaia Fest 2017 το Σάββατο 17 Ιουνίου με έναρξη στις 21:30. Για τους μικρούς επισκέπτες της έκθεσης θα λειτουργεί καθημερινά (από τις 730 έως τις 9.30 μ.μ.) παιδότοπος με πλούσιες δραστηριότητες από εργαστήρια face painting και ζωγραφικής, μέχρι μαγειρικής και κατασκευών με την επιμέλεια των ειδικών συνεργατών του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ. Ειδικά την Κυριακή τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο πλαίσιο του Achaia Fest 2017 o επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί σε έκθεση φωτογραφίας με τα σημαντικότερα αξιοθέατα και τουριστικού ενδιαφέροντος γεγονότα της Αχαΐας, ενώ φωτογραφίες της περιοχής σε μεγάλες διαστάσεις δίνουν τον δικό τους τόνο στον χώρο της έκθεσης.

To Achaia Fest, κατά τα πρότυπα αντίστοιχων διοργανώσεων σε Ευρωπαϊκά πάρκα τους καλοκαιρινούς μήνες, έχοντας ως αφετηρία το δυναμικά αναπτυσσόμενο ελληνικό γευστικό τοπίο μας γνωρίζει προϊόντα και παραγωγούς του τόπου μας. Η διοργάνωση ανήκει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας και συμμετέχουν περισσότερες από 100 τοπικές επιχειρήσεις. Το πιο χαρούμενο και γευστικό φεστιβάλ έρχεται από την Πέμπτη 15 Ιουνίου έως και την Κυριακή 18 Ιουνίου στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας και μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τους «Θησαυρούς της Αχαΐας», με ελεύθερη είσοδο.

Τέσσερις μέρες γιορτή. Τέσσερις μέρες με γαστρονομία, street food, δοκιμή και αγορά Αχαϊκών Προϊόντων, πικ νικ, θερινό σινεμά, χορευτικά, εκδηλώσεις για παιδιά και sports.

Το Achaia Fest τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, χορηγοί είναι οι: λουξ plus ‘n light, Μύλοι Κεπενού και Βιομηχανία Χρωμάτων- Χημικών ΜΑΧΡΩ, υποστηρικτές οι:  Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ και Asteriscos Art – Construction.

 

ΣΧΟΛΙΑ