Δευτέρα 25 Μαΐου 2020
22.4 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάτρα: Σε εξέλιξη η πορεία αλληλεγγύης στο φοιτητή κρατούμενο Β. Δημάκη Συναγερμός στα αεροδρόμια για τη μέθοδο «Σωσίας» – Έτσι ξεγελούν την οπτική αναγνώριση Εκ περιτροπής οι μαθητές σε Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία, χωρίς ολοήμερα η λειτουργία Αλλαγές στον τρόπο εργασίας – Μείωση στο ωράριο, μείωση στους μισθούς Κακή ιδέα τα «διαβατήρια ανοσίας» Κορoνοϊός: Οι 35 κατηγορίες επιχειρήσεων που ακόμα δεν ξέρουν πότε θα ανοίξουν Πάτρα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Γ. Παπανδρέου και Δoρυλαίου – 1 νεκρός (ΦΩΤΟ) Πάτρα-Δάσκαλοι: Να επιστρέψουμε,αλλά με στήριξη του Κράτους-Καθαριότητα & υλικοτεχνική υποδομή τα σημαντικά Τι θα γίνει με τις καλοκαιρινές άδειες Κορονοϊός: Μόλις 4 νέα κρούσματα , 1 νέος νεκρός και 172 συνολικά Υπολογίστε πόσο φόρο θα πληρώσετε με τη φετινή φορολογική δήλωση Διπλή εθελοντική αιμοδοσία στην Αχαία

Συνεχείς περιπολίες του Λιμενικού για τον εντοπισμό διακινητών μεταναστών στο Ιόνιο

Ποια είναι τα περάσματα που χρησιμοποιούν οι διακινητές

Συνεχείς είναι οι περιπολίες του λιμενικού στο Ιόνιο Πέλαγος όπου εξαθλιωμένοι πρόσφυγες και μετανάστες προσπαθούν παράνομα να φύγουν από τη χώρα και να βρεθούν στη δυτική Ευρώπη.

Στόχος του λιμενικού είναι ο εντοπισμός κάθε παράνομης δραστηριότητας. Άνδρες του λιμενικού, σταματούν σκάφος στις 2:00 τα ξημερώματα για να κάνουν έλεγχο. Το σκάφος βρίσκεται σε σημείο όπου το τελευταίο διάστημα οι άνδρες του λιμενικού έχουν εντοπίσει σκάφη με διακινητές οι οποίοι μεταφέρουν παράνομους μετανάστες.

Οι περιοχές Τριζόνια, Μαραθιάς, Μοναστηράκι, Χιλιαδού είναι τα περάσματα του Ιονίου που συνήθως χρησιμοποιούν οι διακινητές που μεταφέρουν λαθρομετανάστες , με την ταρίφα τους να φτάνει τα 6.000 ευρώ για κάθε ψυχή.

«Τους βάζουν μέσα σε λεωφορεία, φορτηγά, τους αποβιβάζουν σε μοναχικές παραλίες και τους φορτώνουν σε σκάφη με προορισμό την Ιταλία», λέει ο κυβερνήτης του σκάφους του Λιμενικού.

Δείτε ΕΔΩ βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

 

ΣΧΟΛΙΑ