Συγκέντρωση ιστορικού αρχείου για το βόλεϊ της Πάτρας

Μια σημαντική πρωτοβουλία, πήρε η ΕΣΠΕΠ, υπό τις συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού, με σκοπό να καλύψουμε με υγιείς αλληλεπιδράσεις τον ελεύθερο χρόνο μας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της:

«Μία από τις ευχάριστες δραστηριότητες παρατηρούμε ότι είναι, η αναδρομή στο παρελθόν και η αναζήτηση φωτογραφιών από παλιότερες αθλητικές συναντήσεις και γενικότερα η δραστηριότητα αθλητών και αθλητριών που αναρτώνται στο Διαδίκτυο.
Οι αναμνήσεις επανέρχονται στο φως, αποτυπώνοντας ένα πολύτιμο υλικό που η Ε.Σ.ΠΕ.Π. θα ήθελε να συγκεντρώσει, με την προοπτική να διαμορφώσει μια ιστορική πλατφόρμα για το βόλεϊ στην Πελοπόννησο.
Στόχος μας είναι, μόλις συγκεντρωθεί ικανοποιητικό υλικό να το αναρτήσουμε, στην προηγούμενη ιστοσελίδα της Ε.Σ.ΠΕ.Π. (ww.espep.com), την οποία και διατηρήσαμε, έχοντας πρόθεση σαν Δ.Σ., να το εξελίξουμε σε ένα σημαντικό ψηφιακό μουσείο για το βόλεϊ στην περιοχή μας.
Στην κατεύθυνση αυτή θα διευκόλυνε σημαντικά, να μας κοινοποιήσετε μέσω e-mail ή messenger οποιοδήποτε φωτογραφικό στιγμιότυπο εντοπίζεται, συνοδευόμενο από μια συνοπτική περιγραφή.
Ελπίζοντας σε ανταπόκριση περιμένουμε τους δικούς σας …θησαυρούς, για να δημιουργήσουμε ένα εκπληκτικό κολάζ-αναδρομή στο παρελθόν, για αγώνες και ομάδες που δραστηριοποιούνται ή έχουν σβήσει από τον βολεϊκό χάρτη.
Μένουμε Σπίτι, Ανακαλύπτουμε τους Θησαυρούς και Αναδεικνύουμε την Ιστορία του αθλήματος που αγαπάμε».

ΣΧΟΛΙΑ