Στο Πανελλήνιο Κύπελλο 11χρονων OPTIMIST o Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών

Τα αποτελέσματα για τους πέντε αθλητές

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο 11χρονων συμμετείχε η ομάδα Optimist του Ι.Ο. ΠΑΤΡΩΝ, με πέντε αθλητές του, τα κορίτσια μας Όλγα και Κωνσταντίνα Δούσκα (μόλις 8 ετών) και τα αγόρια μας Σπύρο Θεοδωρόπουλο, Νικόλα Κατσαδράμη και Κωστή Βασιλείου (μόλις 7,5 ετών).

Μια πολύ όμορφη, οργανωμένη και δεμένη αποστολή, στην οποία οι μικροί μας ιστιοπλόοι χάρηκαν και απόλαυσαν κάθε στιγμή, μέσα κι έξω από τη θάλασσα…

Στις τρεις ημέρες αγώνων, πραγματοποιήθηκαν 6 ιστιοδρομίες, με μέτριο αεράκι, στον όμορφο κόλπο του Γαλαξιδίου. 282 11χρονοι οπτιμίστες, άλλοι πιο έμπειροι και άλλοι πιο «άβγαλτοι», έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Τα αποτελέσματα για τον Ι.Ο. ΠΑΤΡΩΝ: 18η η Όλγα στα 81 κορίτσια και πρώτη στην Περιφέρειά μας, με πολύ καλή και ανοδική εμφάνιση και 62η η Κωνσταντίνα μας στο πρώτο της Πανελλήνιο!!! Και στα αγόρια μας, 101ος ο Σπύρος στα 201 αγόρια, 123ος ο Νικόλας και μόλις 160ος ο πρωτοεμφανιζόμενος Κωστής μας!!!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς μας ιστιοπλόους, που μας έδωσαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και στην προπονήτριά μας Δήμητρα Αρβανίτη για την άψογη εμφάνιση των μικρών μέσα και έξω από την θάλασσα!!!

ΣΧΟΛΙΑ