Στο μεγάλο προσκύνημα της Παναγίας Τρυπητής ο Τρύφωνας Φωτόπουλος

Στο μεγάλο ιερό προσκύνημα της Ζωοδόχου Πηγής στο Αίγιο βρέθηκε κατά το διήμερο εορτασμό ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τρύφωνας Φωτόπουλος. Ο Τρύφωνας Φωτόπουλος, προσκύνησε την Πέμπτη το απόγευμα 2 του μηνός και εκκλησιάσθηκε κατά τον μέγα Αρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό, στην Παναγία Τρυπητή.

Το μεγάλο αυτό ιερό προσκύνημα, μετά και τους πανηγυρικούς εορτασμούς της Ζωοδόχου Πηγής, θα κλείσει για το μεγάλο έργο της ανακαίνισης που πρόκειται να υλοποιηθεί με κύριο του έργου την αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα των διήμερων πανηγυρικών εορτασμών ο Μητροπολίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας στον λόγο του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μεγάλο ποσό αλλά και στη μεγάλη προσπάθεια του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα για την ένταξη του έργου στο ΠΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» για την ανακαίνιση του ιστορικού προσκυνήματος αλλά και την εγκατάσταση ασανσέρ προκειμένου να εξυπηρετηθούν άτομα με ειδικές ανάγκες και γέροντες που δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση στο ναό.

ΣΧΟΛΙΑ