Στα μαχαίρια τα πληρώματα συμπληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού με την Καρναβαλική Επιτροπή

Για τιμωρία τα βάζουν να παρελάσουν στις τελευταίες θέσεις

H απόφαση της Καρναβαλικής Επιτροπής να  βάλει τα πληρώματα που συμμετείχαν στον +πληρωματικό κρυμμένο θησαυρό να παρελάσουν στις τελευταίες  θέσεις , σε σύγκριση με  αυτές που είχαν τα προηγούμενα χρόνια άνοιξε το ασκό του Αιόλου στη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, στην Αγορά Αργύρη, μεταξύ πληρωμάτων παρουσία του προέδρου του Κοινοφελούς Οργανισμού Νίκο Χρυσοβιτσάνου.

Στη συνάντηση δόθηκαν από την Καρναβαλική Επιτροπή στα πληρώματα οι θέσεις εμφάνισης, στις παρελάσεις του Σαββάτου και της Κυριακής.

Η ανάγνωση των θέσεων προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τα πληρώματα που +πληρωματικού θησαυρού, καθώς μπαίνουν στις πίσω θέσεις.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται, ότι στο πρώτο γκρουπ των πληρωμάτων, μόλις ένα από αυτό του +πληρωματικού θησαυρού υπάρχει!

Να σημειωθεί ότι τα πληρώματα του +πληρωματικού θησαυρού, είναι με μακρά παράδοση στο καρναβάλι και πάντοτε κερδίζουν βραβεία και διακρίσεις για τις εμφανίσεις τους στις παρελάσεις.

Το γεγονός αυτό, υπογραμμίστηκε από τους εκπροσώπους των πληρωμάτων στη συνάντηση, ωστόσο από άλλους καρναβαλιστές, ειπώθηκε ότι οι θέσεις εμφάνισης δεν είναι δεδομένες. Έτσι προς στιγμή υπήρξε ένταση.

ΣΧΟΛΙΑ