Στα Λεχαινά λειτουργούσε ο παπάς που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση 14χρονου!

Του έστελνε γυμνές φωτογραφίες του μέσω διαδικτύου

Συνελήφθη ένας 39χρονος ιερέας που ιερουργεί σε εκκλησία των Λεχαινών Ηλείας, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Ο δράστης συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, από αρχές Ιουλίου, όπου γνώρισε σε ένα τραπέζι την οικογένεια του 14χρονου αγοριού και τον ίδιο, αντήλλαξαν τηλέφωνα και έγιναν «φίλοι» στο Facebook και από τότε άρχισε να του στέλνει μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο, μέσω του κινητού του τηλεφώνου και σχεδόν καθημερινά και γυμνές του φωτογραφίες!

Ο 14χρονος ενημέρωσε τους γονείς του για τις πράξεις του ιερέα σε βάρος του και εκείνοι το κατήγγειλαν αμέσως στην Ασφάλεια Αττικής, με αποτέλεσμα να κινηθεί η διαδικασία σε βάρος του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και σήμερα μάλιστα, ο 39χρονος σάτυρος ιερέας δικάζεται στο Αυτόφωρο.

ΣΧΟΛΙΑ