Σήμερα η κηδεία του Πατρινού επιχειρηματία Γιώργου Κόζη

Από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών

Σήμερα στις 15.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών, θα τελεστεί η κηδεία του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Κόζη, που «έσβησε» ξαφνικά προχθές Κυριακή από ανακοπή καρδιάς, την ώρα που επέστρεφε από το σουπερμάρκετ.

Ο Γιώργος Κόζης, δραστηριοποιήθηκε για πολλές δεκαετίες στο χώρο της εστίασης, διατηρώντας πασίγνωστα νυχτερινά κέντρα της πόλης.

Από τα μέσα της δεκαετίας του 70′ μέχρι και πρόσφατα, σε συνεργασία με τους γιους του Κώστα και Χρήστο ιδιαίτερα τα τελευταία 20 χρόνια, λειτουργούσαν νυχτερινά καταστήματα.

«Can Can» , τα «θρυλικά» 9/8 στην περιοχή της Λεύκας, το «Αρείων» στην Εγλυκάδα, η «Παριζιάνα» και το «Αρένα», είναι μερικά από τα καταστήματα που διηύθυνε η οικογένεια Κόζη.

Οι γιοι του με τον αποχαιρέτησαν με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο η οποία συνοδεύει την κοινή τους φωτογραφία.

«Αγαπημένε μας πατέρα καλό ταξίδι, έζησες με ήθος, τιμή, αξιοπρέπεια και την μεγαλύτερη καρδιά και καλοσύνη που έχω συναντήσει σε άνθρωπο, έφυγες σήμερα Κυριακή, την αγαπημένη σου ημέρα, που την τιμούσες όπως ακριβώς πρόσταζε η ορθοδοξία. Σε ευχαριστούμε απεριόριστα για ότι έκανες για εμάς, ήσουν πολύ καλός με όλους μας, θα σε αγαπάμε και θα σε θυμόμαστε με περηφάνια για πάντα.. Εις το επανιδείν ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ στου παραδείσου τα ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ! Οι γιοί σου ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Ο Γιώργος Κόζης,.

 

ΣΧΟΛΙΑ