Περιφερειακή συνάντηση των Οικολόγων Πράσινων Δυτ. Ελλάδας

Ο Μαν. Βέμης νέος εκπρόσωπος για το Πανελλαδικό Συμβούλιο του κόμματος

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στην Πάτρα η Περιφερειακή Συνάντηση των Οικολόγων Πράσινων της Δυτικής Ελλάδας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των Προσυνεδριακών δράσεων για το Τακτικό Συνέδριο του κόμματος των Οικολόγων Πράσινων που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 27-29 Ιανουαρίου.

Κατά την διάρκεια της τα μέλη των Οικολόγων Πράσινων, από τους νομούς Αχαΐας – Ηλείας – Αιτωλοακαρνανίας, απασχόλησαν ο απολογισμός των εκπροσώπων του Πανελλαδικού Συμβουλίου και ο απολογισμός της περιφερειακής παράταξης «Οικολογική Δυτική Ελλάδα». Παράλληλα έγινε εκτίμηση της πολιτικής κατάστασης καθώς και συζήτηση για το επικείμενο τακτικό συνέδριο του κόμματος. Μετά την συζήτηση τα μέλη του κόμματος συναντήθηκαν με τον Αν. υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αχαία.

Επίσης τα μέλη που συμμετείχαν εξέλεξαν τον νέο εκπρόσωπο για το Πανελλαδικό Συμβούλιο του κόμματος από την Δυτική Ελλάδα. Με συναινετικές διαδικασίες εξελέγη ο Μανώλης Βέμης (με αναπληρωματικό τον Γιάννη Δημητρίου). Ως συντονιστής της Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτικής Ελλάδας εξελέγη ομόφωνα ο Βασίλης Κουμπούρας.

 

ΣΧΟΛΙΑ