Πατρινός ταξιτζής θύμα «διπλής» ληστείας στη Γαστούνη

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η «καλή» κούρσα για Βαρθολομιό

Όταν έπαιρνε την “καλή” κούρσα από την Πάτρα για το Βαρθολομιό, ο άτυχος οδηγός ταξί, δεν περίμενε πως θα έχει τόσο άσχημη κατάληξη η βραδιά του.

Ο άντρας που αποτέλεσε τον πελάτη, έμελλε να είναι και ο ληστής λίγο πριν το τέλος της διαδρομής. Ο ένας από τους δύο, γιατί ο ταξιτζής στάθηκε διπλά άτυχος, όταν ο πελάτης – ληστής έφυγε, να τον πλησιάσει δεύτερο άτομο ομοφυλός του και να του πάρει ότι αξίας του είχε απομεινει.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Τρίτης.

Ο πελάτης ζήτησε από τον οδηγό του ταξί να σταματήσει στα Πηγαδάκια της Γαστούνης όπου με τη χρήση βίας – σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Ο δράστης βγήκε από το ταξί και απομακρύνθηκε. Πριν προλάβει να συνέλθει από το σοκ το ταξιτζής, μπαίνει μέσα στο όχημα δεύτερο άτομο που με τη χρήση βίας του απέσπασε ένα δαχτυλίδι, το ρολόι του, ένα κινητό τηλέφωνο και τα γυαλιά του.

Ο ταξιτζής απομακρύνθηκε από το σημείο και αναζήτησε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλει το γεγονός.

Μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή στις 5.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο ένας από τους δράστες ταυτοποιήθηκε και αναζητείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώτος δράστης αφού αφαίρεσε τα χρήματα από τον ταξιτζή, του πήρε τα κλειδιά του ταξί, τα οποία παρέδωσε στο δεύτερο δράστη που πήγε και αυτός με τη σειρά του και φορώντας κουκούλα στο πρόσωπο για να πάρει ό,τι είχε απομείνει στο δεύτερο οδηγό.

Πράξη που φαίνεται να ήταν προσχεδιασμένη από τους δύο δράστες.

ΣΧΟΛΙΑ