Πανηλειακή γενική απεργία για την Πατρών – Πύργου

Στις 25 Φεβρουαρίου

Απόφαση για την διενέργεια Πανηλειακής γενικής απεργίας στις 25/2 για την Πατρών – Πύργου, έλαβε το συμβούλιο αιρετών του νομού, στη συνεδρίαση του, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Παρόντες από τους εφτά δημάρχους του νομού ήταν μόνο οι δύο, ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος και ο δήμαρχος Πηνειού, ενώ από το δήμο Ζαχάρως ήταν παρούσα η αντιδήμαρχος Δήμητρα Σκαλτσά, από το δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης ο αντιδήμαρχος Σάκης Κεκάτος και από το δήμο Αρχ. Ολυμπίας ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Νίκος Μαρούντας.

Από το δήμο Ήλιδας ήταν παρόντες οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και Δημήτρης Κράλλης, όπως και από το δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων ο Τάκης Δημητρουλόπουλος.

Επίσης κατά το «ilialive.gr», ήταν παρών ο αναπληρωτής δήμαρχος Πηνειού Πάνος Θεοδωρακόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοί Παναγιώτης Μπράμος και Μανώλης Αγιομυργιανάκης, εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων του ΔΣ Πύργου, οι πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων του νομού καθώς και μαθητές σχολείων που έκαναν κατάληψη για την Πατρών – Πύργου.

ΣΧΟΛΙΑ