Πάτρα: 74 Ειδικοί Φρουροί από την Αχαΐα κατατάχτηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. (ΦΩΤΟ)

Ορκίστηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο

Σε μια λιτή τελετή, χθες το πρωί, στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος, Υποστράτηγος Νικόλαος Σπανουδάκης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Γεώργιος Μιχαλόπουλος, υποδέχτηκαν τους 74 νέους Ειδικούς Φρουρούς, από την Αχαΐα, οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για 73 άνδρες και μια γυναίκα, από περιοχές του Νομού Αχαΐας, στους οποίους παραδόθηκαν σήμερα έπειτα από την ορκωμοσία τους τα αντίγραφα των πρακτικών πρόσληψης στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την τελετή ορκωμοσίας πραγματοποίησε ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πατρών, πατήρ Σπυρίδων Σταθούλιας.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος, Υποστράτηγος Νικόλαος Σπανουδάκης, καθώς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Γεώργιος Μιχαλόπουλος, συνεχάρησαν για την επιτυχία τους τόσο τους νέους Ειδικούς Φρουρούς, όσο και τους συγγενείς τους και τους ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία και υγεία.

ε1

Στην ορκωμοσία παρέστησαν από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Κυριακόπουλος, ο Αστυνόμος Β΄ Κωνσταντίνος Μαγκαφάς και ο Υπαστυνόμος Α΄ Απόστολος Κραβαριώτης, οι οποίοι παράλληλα ενημέρωσαν τους νέους ειδικούς φρουρούς για τα διαδικαστικά θέματα της εισαγωγής τους.

ΣΧΟΛΙΑ