Πάτρα:Στο παράρτημα η πορεία των αντιεξουσιαστών-Τραυματισμός άντρα στην Κολοκοτρώνη-vid

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – Φωτό

Νεότερη ενημέρωση 21.35′

Η πορεία των αντιεξουσιαστών από τα Υψηλά Αλώνια κατέληξε πριν από λίγο στο παράρτημα του πανεπιστημίου.Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο που κατέληξε – στο ύψος της Κολοκοτρώνη – η πορεία σημειώθηκε επεισόδιο με αποτέλεσμα ενός νεαρού στο κεφάλι. Ωστόσο δεν χρειάστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο αφού μετά από λίγο έφυγε πεζός από το σημείο .

Νεότερη ενημέρωση 21.30′

Τα υποκαταστήματα της εθνικής τράπεζας στην πλατεία Γεωργίου και της Πειραιώς  στην Κορίνθου στο ύψος της Αγίου Νικολάου επιχείρησαν να χτυπήσουν μεμονωμένα άτομα με  κράνη που συμμετέχουν στην πορεία των αντεξουσιαστών χωρίς ωστόσο να υπάρξει  πρόβλημα.

Νεότερη ανάρτηση 21.06′

Πορεία από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων μέσω Αθανασίου Διάκου και Γούναρη προς την πλατεία Γεωργίου και το παράρτημα του Πανεπιστημίου πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι αντεξουσιαστές.

Πρώτη ανάρτηση 18.54′

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συγκέντρωση στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων,  στο ύψος του αγάλματος του Παλαιού Πατρών Γερμανού, ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα οποία έχουν αναρτήσει πανό.

Μεταξύ των ατόμων βρίσκονται και κάποιοι οι οποίοι φορούν κράνη και κρατούν κοντάρια. Την ίδια ώρα 400 μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα είναι συγκεντρωμένα στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας

ΦΩΤΟ & VIDEO ΑΡΗΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

jhg

Στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να έρθουν σε επαφή με μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις», τα οποία από το πρωί πραγματοποιούν κινητοποιήσεις και να προκληθεί ένταση.

erfferf

Από την ΕΛ.ΑΣ. έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα ασφαλείας.

ΣΧΟΛΙΑ