Πάτρα:Νεκρός ο 17χρονος μετανάστης που τραυματίστηκε σε συμπλοκή στο λιμάνι (VID&PIC)

Έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις (ΝΕΟ)

νεότερη ενημέρωση 00:02 

Συνεχίζεται η τραγωδία στο λιμάνι της Πάτρας.

Ο 17χρονος μετανάστης που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια άγριων συμπλοκών  εντός του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου, στην Ακτή Δυμαίων, το βράδυ της Παρασκευής, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του.

Ο ανήλικος μετανάστης σύμφωνα με το ρεπορτάζ τραυματιστηκε στο κεφάλι χωρίς ακόμα να έχει γινει γνωστό με τι του προκάλεσαν τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στο σημείο μέχρι και αυτή την ώρα παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ έντονο προβληματισμό προκαλεί στις αστυνομικές αρχές η πληροφορία που θέλει κατά την διάρκεια της σύρραξης μεταξύ ομάδων αλλοδαπών να ακούστηκαν πυροβολισμοί.

νεότερη ενημέρωση 22.30΄

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr ο μετανάστης που τραυματίστηκε νωρίτερα στα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ ομάδων αλλοδαπών στη λιμενική ζώνη της Πάτρας είναι 17 χρόνων και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στο νοσοκομείο του Ρίου.

νεότερη ενημέρωση 22.48΄

Αυτή την ώρα στην ζώνη του νέου λιμανιού της Πάτρας υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν οι μετανάστες αποσύρθηκαν στα εγκαταλελειμμένα εργοστάσια του Λαδόπουλου και της ΑΒΕΞ.

πρώτη ανάρτηση 22.30΄

Άγριες συμπλοκές μεταξύ ομάδων μεταναστών σημειώνονται αυτή την ώρα στο ύψος του νέου λιμανιού της Πάτρας.

ΛΙΜ2 ΛΙΜ1 ΛΙΜ

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr  από τις συμπλοκές υπάρχει τουλάχιστον ένας σοβαρά τραυματίας, χτυπημένος στο κεφάλι, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

ΣΧΟΛΙΑ