Πάτρα: Τι είπε στον δικηγόρο της η 27χρονη Πατρινή που άφησε το μωρό στην πλαζ και πέθανε

Σοκάρουν οι περιγραφές της 27χρονης πατρινής , η οποία άφησε το νεογέννητο μωρό της και πέθανε στην πλάζ της Αγυιάς .

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον δικηγόρο της Γιάννη Αποστολόπουλο για την εγκυμοσύνη της  δεν φρόντισε κάνεις το παραμικρό ούτε οι γονείς της αλλά ούτε και ο σύντροφός της.

Πήγε μόνη της στη μαιευτική κλινική στο νοσοκομειο «Ο Άγιος Ανδρέας» χθες, γέννησε το μωρό με καισαρική τομή και στις 3:25 σήμερα τα ξημερώματα πήρε το μωρό και έφυγε από το νοσοκομείο. Άρχισε να περιπλανιέται στην Πάτρα, έφτασε μέχρι και τα Βραχνέικα, επέστρεψε στη περιοχή της πλαζ και χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το γιατί, άφησε το μωρό στην άκρη και έφυγε.

Σύμφωνα με τον κ.Αποστολόπουλο η γυναίκα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει το τι έχει κάνει , ενώ δεν περίμενε καν να έχει αυτή τη τραγική κατάληξη η ενέργεια της.

a

 

Ο κ. Άποστολόπουλος ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου, ενώ όπως είπε ακόμα και ο ίδιος δεν μπορεί εύκολα να μιλήσει μαζί της για να μάθει λεπτομερειες για το συμβάν καθώς η ίδια δείχνει να θέλει να σταματήσει κάθε κουβέντα τη στιγμή που περιγράφει το πώς αφήνει το βρέφος στην παραλία.

ΣΧΟΛΙΑ