Πάτρα: Τα μέτρα ασφαλείας του Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Πραγματοποιήθηκε στο ΠΕΑΚ Πάτρας η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης και ασφάλειας του 37ου τελικού του Κυπέλλου Ανδρών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Πάτρας «Κουκούλι» και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3.

Τι αποφασίστηκε: 

«Ο τελικός θα είναι αγώνας Ειδικής Διαχείρισης και δεν θα εκδοθούν εισιτήρια για τους Θεατές.

-Θα εκδοθούν από την ΟΧΕ συνολικά τετρακόσιες δεκαπέντε (415) ονομαστικές προσκλήσεις.

Εκ των οποίων θα δοθούν:
-τριάντα (30) ονομαστικές προσκλήσεις κόκκινου χρώματος στον Ολυμπιακό ΣΦΠ.
-τριάντα (30) ονομαστικές προσκλήσεις κίτρινου χρώματος στην ΑΕΚ.
-τριακόσιες πενήντα πέντε (355) ονομαστικές προσκλήσεις μπλε χρώματος, σε επισήμους (πρωτόκολλο Πάτρας), χορηγούς, αθλητές και αθλήτριες, στελέχη των σωματείων Χάντμπολ της Πάτρας.

Οι ομάδες καθώς και η ΟΧΕ υποχρεούνται έως την Πέμπτη 14/3/2019 να έχουν αποστείλει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, τις λίστες με τα ονόματα των θεατών και τους αριθμούς των αστυνομικών ταυτοτήτων τους.

Η είσοδος των θεατών που θα έχουν κόκκινο χρώμα στην πρόσκληση τους, θα γίνει από την Θύρα 1. Θα καταλάβουν θέσεις αμέσως δεξιά της εισόδου της θύρας 1, όπου και θα εισέλθουν.

Η είσοδος των θεατών που θα έχουν κίτρινο χρώμα στην πρόκληση τους, θα γίνει από την Θύρα 4. Θα καταλάβουν θέσεις αμέσως αριστερά της εισόδου της θύρας 4, όπου και θα εισέλθουν.

Η είσοδος των θεατών που θα έχουν μπλε χρώμα στην πρόσκληση τους, θα γίνει από την θύρα 1 και 4. Θα καταλάβουν θέσεις στο μέσον της κερκίδας.

Για τις ανάγκες των θεατών, θα χρησιμοποιηθούν τα παρκινγκ που βρίσκονται στο χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, καθώς και στο χώρο του Κολυμβητηρίου «Αντώνιος Πέπανος» του ΠΕΑΚ.

Οι θεατές για την είσοδο τους στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, απαιτείται να έχουν μαζί τους, εκτός από την ονομαστική πρόσκληση την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο».

ΣΧΟΛΙΑ