Πάτρα: «Τα Καλύτερά μας» την Παρασκευή στην πλ. Γεωργίου

Τα 11 πληρώματα που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στην πλατεία Γεωργίου Α΄ θα πραγματοποιηθούν «Τα Καλύτερά μας» του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού.

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με Πατρινούς και επισκέπτες να συρρέουν δίνοντας ραντεβού διασκέδασης στην πλατεία του Καρναβαλιού μας, λίγο πριν εμφανιστούν για πρώτη φορά τα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού 2018, θα παρουσιαστούν τα 11 πληρώματα που προέκυψαν από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής στην προκριματική φάση των θεαμάτων (σάτιρα ή παντομίμα ή χορευτικό) της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου στην «Αίγλη» στη Veso Mare.

Από τα θεάματα που θα παρουσιαστούν στα «Καλύτερά μας» θα προκύψουν και τα βραβεία στη συγκεκριμένη φάση, που θα απονεμηθούν την Καθαρή Δευτέρα στη βραδιά απονομής των βραβείων του Πατρινού Καρναβαλιού στην «Αίγλη».

Τα θεάματα που θα δούμε την Παρασκευή 16-2 στην πλατεία Γεωργίου Α΄ θα μας τα παρουσιάσουν τα ακόλουθα προκριθέντα πληρώματα: 41- Haute κουτουρού (παντομίμα), 63-Κουκούλινγκ (παντομίμα), 66-Κομψευάμενοι (παντομίμα), 84-Pas Baiser (παντομίμα), 94-Requiem (παντομίμα), 143-Εποπιδες το γένος ΕΠΟΨ (παντομίμα), συνεργασία πληρωμάτων 25-2018 & 119-Διάφανες Σκιές (Χορός), 16-Στο «μπούστο μας… λουλούδια…!!» (θεατρική σάτιρα), 45-Φρρρρ Φρρρρ (θεατρική σάτιρα), 73-Ζωή Ποδήλατο! (θεατρική σάτιρα) και 171-Τα Γκαρσόνια της Ευρώπης (θεατρική σάτιρα).

Όλα τα παραπάνω πληρώματα βραβεύτηκαν στα προκριματικά από την Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 με τη μέγιστη βαθμολογία των 100 βαθμών.

«Τα Καλύτερά μας» θα παρουσιάσουν οι παρουσιαστές του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 Νατάσα Τραγουστή, Μιχάλης Μπαϊρακτάρης και Γιώργος Λογαράς.

Xορηγοί επικοινωνίας Πατρινού Καρναβαλιού 2018: ΕΡΤ, ΕΡΤ3, Ελληνική Ραδιοφωνία Πρώτο Πρόγραμμα 91.6-105.8, ΕΡΤ Πάτρας, ΕΡΤ Πύργου.

ΣΧΟΛΙΑ