Πάτρα: Τέσσερα άτομα με καταδίκες για διάφορα αδικήματα έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Εκκρεμούσαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις

Τέσσερα άτομα, για τα οποία είχαν εκδοθεί -για διαφορετικές περιπτώσεις- και εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, για ληστεία, κλοπές, ναρκωτικά, έπεσαν χθες στα χέρια της αστυνομίας στην Πάτρα. Ειδικότερα:

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 48χρονος, διότι σε αστυνομικό  έλεγχο που του διενεργήθηκε  διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του  εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών, για παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών.

Επίσης, χθες το απόγευμα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 42χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του  εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης επτά ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Σε άλλη περίπτωση, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 32χρονος, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του  εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης πέντε ετών και έξι μηνών, για  ληστεία.

Τέλος, στα χέρια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, έπεσε ένας 44χρονος , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε  διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί  ποινή φυλάκισης επτά μηνών, για κλοπή.

ΣΧΟΛΙΑ