Πάτρα: Συντηρούνται και καθαρίζονται οι είσοδοι της πόλης (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στις διαχωριστικές νησίδες

Εργασίες συντήρησης και καθαρισμού στην είσοδο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών, όπως και σε άλλα κομβικά σημεία, πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

«Πρόκειται για συστηματικές παρεμβάσεις στοιχειώδους συντήρησης και καθαρισμού σημαντικών κόμβων, οδών και άλλων σημείων σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Βελτιώνουμε την εικόνα στις εισόδους των πόλεων, παρεμβαίνουμε βελτιώνοντας πρωτίστως την οδική ασφάλεια» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας.

Νωρίς σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2018 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού στις διαχωριστικές νησίδες στις εισόδους της Πάτρας, όπου τα συνεργεία έδωσαν προτεραιότητα λόγω της υψηλής επισκεψιμότητας που αναμένεται να έχει η πόλη κατά το τελευταίο τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΣ ΦΩΤ. ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Αντίστοιχες παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.  Αφορούν κυρίως τον καθαρισμό συγκεκριμένων σημείων, το κλάδεμα δέντρων, θάμνων και φυτών, αποκαταστάσεις βλαβών στο αυτόματο ποτιστικό σύστημα, καθώς και απομάκρυνση σκουπιδιών.

ΣΧΟΛΙΑ