Πάτρα: Συνελήφθη ο 18χρονος που πέταξε κροτίδα και καπνογόνο σε αίθουσα του 4ου ΕΠΑΛ

Με ακουστικό τραύμα μία μαθήτρια

Ενας 18χρονος είναι αυτός που χθες το πρωί πέταξε μία κροτίδα και ένα καπνογόνο σε αίθουσα του 4ου ΕΠΑΛ της Πάτρας, με αποτέλεσμα μία μαθήτρια να τραυματιστεί ακουστικά, ενώ διακόπηκαν τα μαθήματα λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε.

Ο 18χρονος συνελήφθη από την αστυνομία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό:

Συνελήφθη, χθες στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 18χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση έκρηξης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης χθες το πρωί, σε σχολικό συγκρότημα στην Πάτρα, έριξε μια κροτίδα και ένα καπνογόνο στην είσοδο και στο εσωτερικό αντίστοιχα, μιας αίθουσας διδασκαλίας, τη στιγμή που βρίσκονταν εκπαιδευτικός και μαθητές στο σημείο, με αποτέλεσμα μια μαθήτρια να διακομισθεί σε νοσοκομείο, όπου διαγνώσθηκε με ακουστικό τραύμα.

Παράλληλα, από την έκρηξη της κροτίδας προκλήθηκαν φθορές σε υαλοπίνακα του σχολείου, ενώ από το καπνογόνο δημιουργήθηκε αποπνικτική ατμόσφαιρα στην αίθουσα διδασκαλίας με αποτέλεσμα να διακοπούν τα μαθήματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΣΧΟΛΙΑ